Thomas
Thomas Style 9 jun 2019

Een foto aan je kapper tonen als voorbeeld? Leer van deze hilarische kapselblunder

Als je altijd voor dezelfde look gaat kun je je kapper natuurlijk blind vertrouwen. Maar wat als je iets nieuws wilt proberen? Toon jij dan ook even een foto van pakweg het ‘Fury’-kapsel in de hoop dat jij er even goed mee zal staan als Brad Pitt? Vooral doen, maar let er dan wel op dat je de kapselblunder van deze man niet maakt. 

De man in kwestie vond geen goede foto van het gewenste kapsel en besloot dan maar een videootje te tonen aan zijn kapper. Dat hoeft niet voor problemen te zorgen, tenzij die laatste het niet helemaal begrijpt natuurlijk.

Kapper neemt foto iets te letterlijk

De man in de stoel zette de video op pauze om onderstaande foto aan zijn kapper te tonen. We zien hierop een razor fade met een ingeschoren scheiding. Goede keuze, en de meeste barbiers snappen dit meteen, maar de man met de tondeuse zag in dit geval ook nog iets anders: de play-knop.

kapselblunder

Nu zouden wij er ook van uitgaan dat de kapper begrijpt dat die witte driehoek in het midden van het beeld geen deel uitmaakt van het kapsel, maar de afspeelknop van de video is. De klant nam dus met een gerust hart plaats in de stoel en … de knappe kapper knipte prompt een afspeelknop in zijn haar.

Een tevreden klant

Toen de klant het door had, was het natuurlijk al te laat. Heel erg vond hij de kapselblunder trouwens niet, want een aanbod van de barbier om het foutje weg te werken sloeg hij af.

Moet je zelf naar de kapper en wil je eens een andere look proberen, maar dan zonder afspeelknop? Op deze kapsels kan je altijd vertrouwen.

Meer haar-fails

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Een foto aan je kapper tonen als voorbeeld? Leer van deze hilarische kapselblunder
Sluiten