Noah
Noah Entertainment 8 nov 2019

Fantrailer bewijst dat alle 25 Keanu Reeves-films verbonden zijn

Het is niet zo vreemd dat er vaak grappen gemaakt worden over het vampierenbloed van Keanu Reeves. De beste man ziet er nog steeds uit alsof hij in de dertig is, terwijl zijn Wikipedia-pagina ons toch echt vertelt dat hij 55 jaar oud is.

Daar kwamen we overigens meteen een kek feitje tegen: zijn voornaam betekent ‘koele wind over de bergen’ in het Hawaïaans. Zijn vader komt daar vandaan. Weer wat geleerd.

In die 55 jaar heeft de acteur in 25 films gespeeld. Van ‘The Matrix’ (1999) en ‘Speed’ (1994) tot de ‘John Wick’-serie: Reeves slaat de bal zelden mis. Anno 2019 zitten we middenin een soort Reeves-renaissance. Door de ‘John Wick’-films, ‘The Matrix 4’, ‘Toy Story 4’ en een rol in de game ‘Cyberpunk 2077’ is Keanu populairder dan ooit. Je moest dit jaar werkelijk onder een steen leven om de lawine aan Reeves-memes te ontwijken.

De verbinding tussen de Keanu Reeves-films

Het zou zonde zijn om de acteur alleen te prijzen om zijn recente prestaties, dus we laten je graag kennismaken met ‘Keanu Reeves: The Movie’. De YouTubers achter Movie Star Movies bekeken alle 25 films van de acteur en kwamen erachter dat ze zogezegd allemaal verbonden zijn.

Ze gebruikten alle films om een trailer van drie minuten in elkaar te zetten. Volgens de filmfans zelf proberen ze een aantal van de mysteries op te lossen die “het internet al decennialang teisteren”. De trailer beantwoordt zelfs de vraag of Reeves onsterfelijk is, zoals velen vermoeden …

Dat zou in ieder geval verklaren waarom de acteur er nog zo jong uitziet. Ach, allemaal gekkigheid natuurlijk, maar het is absoluut tof om zo’n rijke filmcarrière in drie minuten voorbij te zien vliegen.

Wil je net zo goed geconserveerd worden als Reeves? Geraak dan alvast in vorm met zijn efficiënte work-out.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Fantrailer bewijst dat alle 25 Keanu Reeves-films verbonden zijn
Sluiten