Style 24 dec 2018 Lesley

Loop er deze feestdagen strak bij in deze kerstoutfits

Ben je de afgelopen weken zo druk bezig geweest met pakjes scoren voor iedereen, en ben je in alle kerstdrukte vergeten dat je ook nog een outfit nodig hebt? Deze vijf outfits geven je alvast wat inspiratie.

Een coltrui

De coltrui is de laatste jaren immens populair geworden en ook tijdens de feestdagen is het een klassieker. Je ziet er netjes en chic uit, en toch geef je niet de indruk dat je uren voor de spiegel hebt gestaan. Combineer een zwarte col met een grijze of zwarte pantalon en je bent helemaal klaar voor de feestdagen. Dit exemplaar koop je voor 19,99 euro bij H&M.

kerstoutfits

Een stijlvol gilet

Ga je chic uiteten of trekken je (schoon)ouders thuis alles uit de kast? Dan is wat netter gekleed gaan wel toepasselijk, alleen is een driedelig pak niet zo heel comfortabel, scheur je daar na zevenenzestig ovenhapjes vast uit en is het misschien ook gewoon wat too much. Skip daarom je colbert en trek een gilet aan, dat zit een stuk lekkerder en geeft je een nette look. Voor dit gilet tel je 109,95 euro neer.

kerstoutfits

‘Peaky Blinders’-look

Voor de liefhebber van de meesterlijke serie ‘Peaky Blinders’ zijn er natuurlijk ook oplossingen. Schuif als een echte gentleman uit de jaren ’20 aan bij het kerstdiner in een strak pak, gilet en uiteraard een tweed cap. Complimenten gegarandeerd.

kerstoutfits

Velvet

Een andere klassieke kerstoutfit is een fluwelen colbert of pak. Het ziet er netjes en luxueus uit en heeft iets mysterieus waardoor je je zo James Bond waant. Ga eens voor een andere kleur dan standaard zwart of rood – denk bijvoorbeeld aan groen – en combineer dat met een zwarte pantalon.

kerstoutfits

Casual met een twist

We sluiten af met een casual kerstoutfit, perfect voor een gezellig avondje tijdens de feestdagen met je lief. Netjes, maar niet te afgelikt – al maakt een strikje het geheel wel net iets feestelijker.

kerstoutfits

Nu alleen nog een paar goede accessoires en je bent er klaar voor.

Deze details maken je outfit helemaal af

Reageer op artikel:
Loop er deze feestdagen strak bij in deze kerstoutfits
Sluiten