Entertainment

Bingen maar: de kerstspecials van je favoriete series

Of moeten we Chrismukkah zeggen?

Diehard Jägermeister-slurper of heb je ‘s avonds eerder zin om aan de drukte op de kerstmarkt te ontsnappen door in de zetel te ploffen? Om ook daar wat in de sfeer te blijven zet je best een kerstspecial van je favoriete serie op. Geen idee welke? Een van deze vijf bijvoorbeeld.

‘Lost’: ‘The Constant’

In deze aflevering switcht Desmond de hele tijd tussen het heden en het verleden, en om te overleven, moet hij zijn ‘constante’ vinden, iemand die hij graag ziet én die in beide tijdlagen bestaat. Daarom reist hij terug in de tijd en vraagt hij zijn toenmalig lief om acht jaar later, op kerstavond, bij de telefoon te wachten. Dat resulteert in een van de meest ontroerendste scenes van het seizoen.

kerstspecials serie

‘The O.C.’: Best Chrismukkah Ever’

‘The O.C.’ heeft een paar epische kerstspecials op haar naam staan, maar deze was de allereerste en volgens sommigen dus ook de beste. Seth Cohen liet de wereld kennismaken met Chrismukkah (een combinatie van Kerstmis en Chanoeka) en stiekem willen wij die feestdag nog steeds officieel maken.

kerstspecials series

‘Parks and Recreation’: ‘Citizen Knope’

Wanneer Leslie twee weken geschorst wordt, probeert de workaholic nog steeds binnen te geraken op haar werk. Samen met haar team zetten ze het beste peperkoekenhuisje óóit klaar voor kerst. We wachten nog steeds op een uitnodiging, Leslie.

kerstspecials serie

‘Black Mirror’: ‘White Christmas’

Zelfs een donkere, futuristische reeks als ‘Black Mirror’ raakt al eens in de kerstsfeer en ‘White Christmas’ is zelfs een van de beste afleveringen die de serie heeft afgeleverd. Twee mannen wisselen levensverhalen uit en de plottwist op het einde is zo goed bedacht en zo onvoorspelbaar dat we van plan zijn deze aflevering zelf nog eens op te zetten.

kerstspecials serie

‘The Office’: ‘Christmas Party’

De kerstspecial van het tweede seizoen is kerstkitsch ten top. De aflevering begint met een spelletje Dirty Santa, maar wanneer Michael een véél te duur cadeau koopt, loopt alles mis, want de grote baas is uiteraard niet tevreden met een goedkoop paar ovenwanten …

kerstspecials serie

Bron: Esquire

02-12-2018 - Lesley