Jan
Jan Stuff 25 jan 2019

Met deze kit kun je zo je eigen auto ombouwen tot camper

Wie droomt er niet van een roadtrip langs ongerepte natuur of iconische autoroutes? Om zo’n toch echt avontuurlijk te maken slaap je het liefst in een camper langs de kant van de weg, alleen zijn die dingen behoorlijk prijzig en staan ze in de weg wanneer je niet op reis bent. De oplossing: je eigen auto ombouwen tot camper, en dat kan gemakkelijk met deze kit. 

Je auto ombouwen tot camper

Zelf aan de slag gaan om je auto om te bouwen kost tijd, vernuft en geld en niet iedereen heeft zin om er aan te beginnen. De Egoe Nestbox Van Camping Kit maakt je terughoudendheid geheel overbodig. Het is de perfecte manier om van je voertuig een ‘camp-ready-cruiser’ te maken. De Nestbox kan in slechts vijf minuten in de kofferbak van je auto worden gemonteerd en is compleet uitgevoerd, inclusief handige compartimenten voor water, een koelkast en kookgerei.

Van slaaprooster tot kookplaten

De De Egoe Nestbox Van Camping Kit wordt ook geleverd met een slaaprooster en hyhobic matras en twee kookplaten. Je hebt daarnaast de keuze tussen een watermodule of een geïntegreerde dompelpomp. Geïntegreerde laden en textieltassen die de broodnodige opslagruimte bieden, zijn ook inbegrepen. Op die manier kom je nooit ruimte tekort tijdens alle mogelijke off-the-road avonturen.

De hele kit wordt geleverd in drie variaties, zodat er voor nagenoeg elke wagen een passende kit voor handen is. Voor de prijs hoef je het niet te laten: afhankelijk van de gewenste uitvoering ben je ongeveer 2900 tot 3600 euro kwijt. Dat is nog steeds veel geld, maar wel stukken goedkoper dan een nieuwe camper.

Vijf gadgets voor de fervente kampeerder

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
Met deze kit kun je zo je eigen auto ombouwen tot camper
Sluiten