Style

Deze kledingstukken maken elke man onweerstaanbaar

De kleren maken nog steeds de man

Op datingvlak is er de afgelopen jaren het een en ander veranderd, maar een ding blijft toch onveranderd: de manier waarop een vrouw een man observeert en conclusies trekt. Zelfs anno 2019 maken de kleren nog steeds de man en veel vrouwen zullen je gewoon voorbijlopen als ze vinden dat je kleding foute signalen geeft. Tijd voor een spoedcursus kledingpsychologie van de vrouw.

Opgerolde mouwen

Het begint allemaal bij opgerolde mouwen. Waarom? De meeste vrouwen houden van actie en willen dit terugzien in je kledingkeuze. Een button downoverhemd met de mouwen juist voorbij je ellebogen omgerold zodat je onderarmen zichtbaar zijn, daar krijgt elke vrouw het warmer van.

Een item dat je armen nog extra accentueert is een horloge. Wij raden een mooi klassiek horloge aan, en geen overdreven blingbling-variant.

Goed passende jeans

Een jeans blijft het klassieke item dat niet in je kledingkast mag ontbreken. Wanneer je een jeans gaat kopen, pak dan niet de eerste de beste. Het draait allemaal rond de pasvorm, de jeans moet goed zitten. Voor een vrouw betekent een aansluitende jeans dat je een zekere hoeveelheid zelfvertrouwen hebt, wat vrouwen altijd aantrekkelijk vinden. Mannen kunnen een mooi kontje wel appreciëren, hetzelfde geldt voor vrouwen. Dus wil je nagestaard worden, kies dan voor een passende jeans waar je achterste goed in uitkomt.

Klassiek breigoed

Jij vindt het misschien een tikje oubollig staan, maar sommige vrouwen worden wel wild van een knappe vent in een gebreide trui. Zéker als het een trui van uitstekende kwaliteit is en als er onder die gebreide trui een goed stel spieren schuilgaat. Hoe kun je zo’n trui combineren met een shirt? Geen nood, wij helpen je verder.

Bron: Dmagre

19-02-2019 - Jan