Jutta
Jutta Stuff 21 apr 2019

Met dit ‘dekentje’ blijft je pintje altijd fris

Een fris pintje is welkom op warme dagen, maar na een tijdje warmt het toch op in je hand. Dan kun je twee dingen doen: je bier sneller opdrinken, of een Beer Blanket kopen. 

De Rumpl Beer Blanket is een hoesje voor je blikje bier, dat voorkomt dat het bier opwarmt terwijl je het vasthebt. Meer is er niet aan, maar dit gadget is even eenvoudig als handig.

Want je geraakt weleens aan de praat met een schoonheid op een feestje, waardoor je je drankje vergeet op te drinken. En als je er vervolgens toch weer aan denkt en in haar bijzijn een slok wilt nemen kun je dat gore lauwe bier toch moeilijk uitspuwen. Nee, dan wikkel je je blikje nog liever in een koel dekentje. Zo ziet die schoonheid meteen hoeveel zorg jij voor je spullen draagt, en dat alleen het beste – koud bier – goed genoeg is.

De Rumpl Beer Blanket heeft handige lusjes om je blikje goed vast te houden en heeft daarnaast nog een klein opbergzakje voor handige dingen zoals een wegenkaart, aansteker of opener. Je weet immers nooit wanneer die van pas komen! Voor amper acht dollar is hij van jou.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
Met dit ‘dekentje’ blijft je pintje altijd fris
Sluiten