Style 29 dec 2018 Lesley

De kleur van 2019 wordt koraal en geloof het of niet, maar je wilt ‘m dragen

Wij kennen veel vrouwen die in de wolken gaan zijn met de kleur van 2019. Koraal is dan ook een frivole, felle tint die een bruin velletje nog wat bruiner doet lijken, en op het eerste gezicht lijkt de kleur ook nogal … vrouwelijk. En toch ga jij óók als een blok voor koraal vallen. Geloof je ons niet? Sla deze items toch maar in, just in case. 

Een simpel T-shirt wordt meteen een pak opvallender (en vrolijker!) als je het in een kleur als koraal draagt. In de zomer zet de kleur je beste kanten in de verf, in de winter brengt hij een klein beetje vrolijkheid in je dagelijks leven.

koraal

Liever een koralen detail in je outfit? Deze jas heeft de felle kleur enkel op z’n mouwen, waardoor je opvalt, maar toch niet op een verkeerslicht lijkt. Bovendien is de teddy-kraag afneembaar.

koraal

De kans is groot dat je al een paar Nikes in je bezit hebt en ze is niet eens onbestaande dat dat effectief Air Max-sneakers zijn, maar elke nieuwe editie is het overwegen waard en deze vrolijke stappers met details in koraal willen we alvast aan.

koraal

De kleur is dan wel aan de brave kant, je kunt er ook heerlijk edgy mee uit de hoek komen. Dit flanellen houthakkershemd  krijgt zo meteen een streetstyle-vibe.

koraal

Maar ook als je nog aan de trend moet wennen zijn er opties. Je hebt je portie sokken waarschijnlijk al wel gekregen tijdens al die kerstfeestjes, maar deze kunnen er nog wel bij.

koraal

Nog meer stijltips nodig? Ga ten rade bij mannen met een feilloos stijlgevoel.

Manners Lookbook #17: Richard Madden is Schots en suave

Reageer op artikel:
De kleur van 2019 wordt koraal en geloof het of niet, maar je wilt ‘m dragen
Sluiten