Zoek dekking: met deze kurkentrekker schiet je je wijnfles open

Zei er daar iemand wijnpistoolgevecht?

Kurkentrekkers zijn de vervelendste dingen op aarde: ze werken vaker niet dan wel en je bent ze constant kwijt of je vergeet ze mee te nemen op reis. Bij WineOvation wilden ze een kurkentrekker maken die je niet zomaar kwijtraakt of vergeet en daar zijn ze aardig in geslaagd. Met deze kurkentrekker schiet je je wijnfles namelijk open.

Handen omhoog

Je houdt de kurkentrekker vast als een normaal pistool, maar in plaats van ergens op te richten stop je het ding op de kurk van je heerlijke merlot of chardonnay. Vervolgens haal je de trekker over en in plaats van dat er een kogel uitkomt, heb je een kurk te pakken.

Het is een elektrische kurkentrekker, dus je hoeft verder niet te draaien of moeilijk te doen: het pistool doet al het werk voor je. Om de kurk vervolgens weer los te krijgen, duw je de trekker weer naar voren en ben je klaar voor de volgende fles.

kurkentrekker pistool

Oplaadbare kurkentrekker

Mocht je nog niet meteen toe zijn aan en nieuwe fles, dan kun je het pistool ook weer terug in de bijbehorende houder stoppen. Dat is stiekem een oplaad-dock, die er meteen voor zorgt dat het ding paraat staat voor een volgende ronde. Met een volle accu heb je genoeg munitie om dertig flessen te openen, dus je pistool overleeft wel een feestje (of twee).

kurkentrekker pistool

Bestellen met holster

Als je je wijnflessen voortaan open wil schieten is het vredelievende pistool te bestellen via de website van WineOvation voor omgerekend 35 euro. Je kunt gaan voor een zilverkleurige of roze variant en ze hebben zelfs ook nog een holster om met het pistool rond te kunnen lopen, want het was allemaal nog niet cool genoeg.

Als je je fles hebt opengekregen, moet je er alleen nog als een pro van leren proeven.

Bron: Want

01-12-2018 - Lesley