Jan
Jan Entertainment 11 jun 2019

Netflix kondigt het en vijfde en laatste seizoen van ‘Lucifer’ aan

Of hij voorgoed terugkeert naar de hel blijft voorlopig de vraag, maar voor de makers van ‘Lucifer’ is het na het vijfde en laatste seizoen echt afgelopen. Na drie seizoenen bij Fox en twee seizoenen bij Netflix valt het doek voor de populaire serie, maar dat vijfde seizoen heb je dus nog te goed. 

Gebaseerd op het DC Comics-personage Lucifer, heeft Tom Ellis de gevallen engel vorm gegeven. Hij heeft zijn troon in de hel verlaten en is beginnen samenwerken met de agenten van het Los Angeles Police Department om zoveel mogelijk criminelen uit te schakelen in de stad der engelen.

Dat leverde al vier toffe seizoenen op, en nu zullen we nog een laatste keer kunnen genieten van Tom Ellis en zijn collega-acteurs Lauren German, Lesley-Ann Brandt, Kevin Alejandro, Scarlett Estevez, D.B. Woodside en Rachael Harris.

‘Lucifer’ is Netflix dankbaar

“We zijn Netflix ongelooflijk dankbaar, omdat we onze show vorig seizoen opnieuw konden maken en omdat we het verhaal van ‘Lucifer’ op onze eigen manier konden afronden,” aldus showrunners Joe Henderson en Ildy Modrovich in een statement. “Het allerbelangrijkste is dat we de fans willen bedanken voor hun ongelooflijke passie en steun. Goed nieuws voor hen: het beste moet nog komen.”

De streamingdienst voegt er zelf aan toe dat ze blij zijn met het succes van de serie. “We zijn blij dat fans van ‘Lucifer’ over de hele wereld deze serie hebben omarmd. We kijken nu al uit naar het afsluitende seizoen en hopen dat de serie het einde krijgt die ze verdient.”

Tom Ellis gaat uit zijn dak op Twitter

Het Twitter-account van de serie liet al een extreem vrolijke Tom Ellis zien die het einde aankondigde. “Dankzij de fans van ‘Lucifer’ komt het verhaal ten einde zoals het zou moeten.”

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Netflix kondigt het en vijfde en laatste seizoen van ‘Lucifer’ aan
Sluiten