Jutta
Jutta Stuff 27 mrt 2019

Deze Ford Mustang bestaat uit 1471 blokjes en je bouwt ‘m zelf

Toen je nog een kleine jongen was kon je uren zitten spelen met een doorsnee lego-pakket, maar ondertussen mag er wel wat meer uitdaging aan zijn. Gelukkig kun je aan de slag met deze Ford Mustang uit de jaren ’60. 

Het schaalmodel is compleet en aan alle mogelijke details is gedacht. GT-emblemen, een geprinte Mustang-grille-badge, een motorkap die je kunt openklappen, vijfspaaks wielen: alles zit erop en eraan. De natuurgetrouwe replica van de Mustang heeft een donkerblauwe carrosserie met witte race-strepen en is compleet met luchtinlaat en gedetailleerde V8-motor.

Je kunt de deurtjes openen en krijgt dan toegang tot een gedetailleerd interieur met ‘lederen’ zetels, radio en alles wat er nodig is om de auto te besturen. Helaas start dit ding niet echt – en is het met z’n 34 centimeter ook net iets te klein om zelf achter het stuur te kruipen.

Met de meegeleverde supercharger en spoilers kan je de auto zelf meteen customizen. Om het helemaal af te maken ontbreekt ook de verstelbare vering niet.

Liever een echte Mustang?

Met zijn nieuwe Mustang 302 Boss is Robert Downey Jr. helemaal een baas


Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
Deze Ford Mustang bestaat uit 1471 blokjes en je bouwt ‘m zelf
Sluiten