Noah
Noah Stuff 3 dec 2019

6 LEGO-sets voor volwassenen die je van de sint wilt krijgen

Sinds je twaalf werd gaat de sint helaas stilletjes je deurtje voorbij, maar als je deze LEGO-sets voor volwassen ziet wil je misschien toch nog eens de moeite nemen om een brief te schrijven. Van zotte Technic-sets tot kunstwerken die in een museum horen: de Deense speelgoedgigant haalt het kleine jongetje weer naar boven.

LEGO Technic Land Rover Defender

Zoals de naam LEGO Technic doet vermoeden zijn de speelgoedsets van deze voor techneuten (in de dop) die wel van een extra uitdaging houden. Een van onze favoriete LEGO-sets voor volwassenen is deze Land Rover Defender, die nog kan rijden ook. Je kunt er een losse LEGO-motor en afstandsbediening bij kopen om het nog toffer te maken.

LEGO-sets voor volwassen
Bron: LEGO

LEGO 1989 Batmobile™

Niet zolang geleden onthulde LEGO een nostalgische set: de Batmobile uit de ‘Batman’-film van 1989. Voor 249 euro haal je het collector’s item in huis, dat vol zit met details uit de film – inclusief minifiguurtjes en wapens die kunnen uitklappen.

LEGO-sets voor volwassen
Bron: LEGO

LEGO Imperial Star Destroyer™

De Imperial Star Destroyer kost je een vermogen, maar dan heb je wel een set in huis waar je de hele eettafel voor moet leeghalen om ‘m te kunnen bouwen. Zevenhonderd euro over? Dan is dit de ideale manier om het einde van de ‘Skywalker’-saga te vieren.

Het kost een vermogen, maar dan heb je wel een complete Imperial Star Destroyer in huis. We schrikken elke keer weer hoe groot deze set is, op een positieve manier natuurlijk. Je kunt gerust een halve eettafel leeghalen voor dit verslavende bouwproject. Koop nog wat losse X-Wings erbij en je kunt de meest spectaculaire gevechten uit de films nabouwen. Een mooie manier om het einde van de Skywalker-saga te vieren. Productpagina en actuele prijs.

LEGO-sets voor volwassen
Bron: LEGO

LEGO Harley-Davidson® Fat Boy®

Dan eentje voor de motorliefhebbers: een LEGO-editie van de vette Harley Davidson Fat Boy. Het is dat dit ding twintig centimeter hoog is, anders zouden we er zo mee wegrijden. Dit speelgoedje is met zijn 99,99 euro niet eens zó duur, of toch niet in vergelijking met de Imperial Star Destroyer hierboven.

LEGO-sets voor volwassen
Bron: LEGO

LEGO Yoda™

Baby Yoda zette het internet in rep en roer toen ‘The Mandalorian’ uitkwam, nu kun je de echte Yoda zelf in huis halen met dit indrukwekkende LEGO-standbeeld.

Over verliefdheid gesproken: door The Mandalorian zijn we allemaal verliefd geworden op Baby Yoda. Althans, zo noemen we de alien. Het is immers niet echt een jonge versie van Yoda, althans, dat zou wel heel creatieve plotontwikkelingen vereisen. Gelukkig kun je Yoda nu zelf in huis halen met dit veertig centimeter hoge LEGO-standbeeld. 

LEGO-sets voor volwassen
Bron: LEGO

Check ook dit orkest van 95 LEGO-droids dat het ‘Star Wars’-theme speelt!

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
6 LEGO-sets voor volwassenen die je van de sint wilt krijgen
Sluiten