Louis
Louis Stuff 1 mei 2019

LEGO neemt je mee terug in de tijd met Steamboat Willie

Wie herinnert zich die zaterdagochtenden gevuld met cartoons op tv nog? LEGO wekt die herinneringen terug tot leven met een nieuwe set: de Mickey Mouse Steamboat Willie.

Happy Birthday Mickey

LEGO lanceert deze set om de negentigste verjaardag van Mickey Mouse te vieren. De boot in de set komt ook uit een van de eerste cartoons waar Mickey Mouse in te zien was.

De goeie ouwe stoomboot komt met verschillende bewegende delen om de pret helemaal compleet te maken. Hij rijdt op kleine rubberen wieltjes waardoor de twee schoorstenen vrolijk op en neer bewegen en de roeispanen ron draaien.

Mickey zelf zit gitaar te spelen, dit keer met een pak minder dierenmishandeling dan in de originele cartoon. Ook is Minnie aan boord. Zou Mickey haar deze keer ook met een haak door de onderbroek aan boord gezet hebben?

Steamboot Willie lego

Jij bent de kapitein op Steamboat Willie

De enige die nog op de boot ontbreekt is Captain Pete, de grote boze schobbejak die Mickey van de brug wilt. Waarom LEGO ervoor gekozen heeft om hem er niet in te steken blijft een raadsel, maar een afknapper is het niet: je bent gewoon zelf de kapitein.

Voor “slechts” 124,99 euro is dit schatje van jou. Echte fans verschieten niet van die prijs, en hij is ook nog lang niet zo duur als de Millennium Falcon DC2 die een kleine – ga even zitten – 850 euro kost. Slik.

Deze Bugatti is gemaakt van lego en … hij rijdt echt

Bron: LEGO Shop

 

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
LEGO neemt je mee terug in de tijd met Steamboat Willie
Sluiten