Jutta
Jutta Entertainment 29 jan 2019

‘Lemmings’-spelletje uit de jaren ’90 nu gratis op je smartphone

Wie in de jaren negentig al aan het gamen was, kent ‘Lemmings’ vast wel. De iconische game werd in 1991 uitgebracht en verscheen op vele verschillende platformen. Voor iedereen met nostalgische gevoelens of zij die het gewoon eens willen proberen, is ‘Lemmings’ er nu voor op de smartphone. Gratis!

We leggen het nog even uit voor iedereen die ‘Lemmings’ niet kent: in deze puzzelgame moet je proberen om zoveel mogelijk mannetjes door een level te loodsen. Lukt het niet, dan druk je op F12 en zie je hoe iedereen ontploft en kun je het opnieuw proberen.

‘Lemmings’ op de smartphone

Omdat de nieuwe game al eind 2018 uitkwam bestaat de kans dat hij al op je telefoon staat. Gemist? Dan is het goed om te weten dat het hier om een free-to-play-game gaat. Dat betekent dat je het gratis kunt downloaden en spelen.

In de game zijn er wel een aantal dingen die je eventueel kunt bijkopen om het jezelf gemakkelijk te maken of te kunnen blijven doorspelen zoals in zoveel spelletjes. Om alvast in de stemming te komen is hier de trailer van ‘Lemmings’.

Volgens de makers zijn er duizenden levels waarmee je aan de slag kunt en in elk level moet je een aantal obstakels overwinnen. Daarnaast kun je binnen de game van alles en nog wat vrijspelen en verzamelen. Op die manier kun je een unieke stam aan Lemmings verzamelen. Ten slotte zijn er ook nog verschillende online toernooien. De game is nu beschikbaar voor iOS en Android.

Review: ‘Marvel’s Spider-Man’ is hoe een superheldengame hoort te zijn

Bron: Froot

Reageer op artikel:
‘Lemmings’-spelletje uit de jaren ’90 nu gratis op je smartphone
Sluiten