Thomas
Thomas Entertainment 19 mrt 2019

Leonardo DiCaprio deelt nieuwe poster van nu al legendarische Tarantino-film

Er zijn dit jaar veel films om naar uit te kijken. Eén daarvan is natuurlijk het nieuwe meesterwerk van de grote Quentin Tarantino. De welbekende regisseur slaagt er altijd in om unieke films met een epische cast te maken en ‘Once Upon a Time in Hollywood’ is daarop geen uitzondering. De eerste trailer laat nog even op zich wachten, maar hoofdrolspeler Leonardo DiCaprio is wel zo vriendelijk geweest om de nieuwe filmposter te delen.

Op de foto die hij via Twitter deelde, zien we Brad Pitt samen met Leo. Zij zijn ook de twee hoofdrolspelers, maar zeker niet de enige grote namen binnen de cast. Dankzij IMDb weten we dat ook Margot Robbie, Timothy Olyphant, Dakota Fanning, Al Pacino, Kurt Russell en Luke Perry te zien zijn in deze nu al legendarische film. Dat wordt eveneens de laatste film waar Luke Perry nog in verschijnt voor zijn vroegtijdig overlijden.

Leonardo DiCaprio in de nieuwe ‘Pulp Fiction’

Quentin Tarantino vergelijkt de film zelf met zijn beste film tot nu toe: ‘Pulp Fiction’. “Dit is waarschijnlijk de film die het dichtste bij ‘Pulp Fiction’ komt. Er zijn twee hoofdpersonages en daarnaast een groot aantal interessante ondersteunende karakters,” aldus Quentin Tarantino. Dat belooft veel goeds en ook Leonardo DiCaprio liet eerder al weten dat dit een fantastische film gaat worden.

“Ik ben echt enorme enthousiast over de nieuwe Tarantino-film. Ik heb het script gelezen en het is één van de beste scripts die hij ooit geschreven heeft,” is wat Leo er over te zeggen had. Alles lijkt er dus op te wijzen dat we deze zomer een nieuwe meesterwerk van Tarantino mogen verwelkomen.

Verhaal en releasedatum ‘Once Upon a Time in Hollywood’

De film speelt zich af in 1969, de tijd van de flowerpower en Woodstock, maar ook van sekteleider Charles Manson. Samen met de ‘Manson Family’ pleegde hij meerdere moorden. Het bekendste slachtoffer was actrice Sharon Tate en zij zal in de film gespeeld gaan worden door Margot Robbie. Deze foto bewijst dat dit een uitstekende keuze is.

‘Once Upon a Time in Hollywood’ verschijnt op 26 juli 2019 in de bioscoop.

Bron: Esquire

Dit worden volgens IMDb de 10 grootste en beste films van 2019

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
Leonardo DiCaprio deelt nieuwe poster van nu al legendarische Tarantino-film
Sluiten