Entertainment 19 jul 2018 Jutta

Geen ingewikkeld design hier, de Logigram-platenspeler zet in op geluid

Voor veel mensen is muziek een middel om beter te kunnen werken. Koptelefoon op en gaan. Maar er echt voor zitten en genieten van muziek, dat doen we veel te weinig. Je hebt er nochtans niet veel voor nodig: een comfortabele leunstoel, een glas degelijke whisky, en een goede platenspeler natuurlijk. Deze Logigram bijvoorbeeld. 

Uitstekende audiokwaliteit

De Logigram is een platenspeler die het niet moet hebben van zijn uiterlijk, met ‘minimalistisch’ is alles daarover wel gezegd. In plaats daarvan willen de makers gewoon oerdegelijk geluid afleveren. De platen die je hierop afspeelt, zijn het waard om er gewoon even te bij gaan zitten en te luisteren.

De designers van het bedrijfje Defoss hebben goed nagedacht over wat er nodig is. Zo is de plint van een hoge kwaliteit en is alles zo op elkaar afgestemd dat er nauwelijks ruimte is voor de plaat om zich te verplaatsen. Het schokgehalte zou daardoor minimaal moeten zijn, wat maakt dat je elk detail van een muziekstuk goed kunt horen.

Logigram op Indiegogo

De Logigram is zeker niet goedkoop. Als je hem nu scoort, dan betaal je er 475 dollar voor. Je moet er dan nog wel even op wachten, want het ding is nog maar pas gelanceerd op crowdfundingsplatform Indiegogo. Je mag dan een trendsetter zijn, je moet wel op je speler wachten tot maart 2019. Liever nu al een nieuwe platenspeler scoren? Dan is er altijd nog deze Symbol-platenspeler.

Reageer op artikel:
Geen ingewikkeld design hier, de Logigram-platenspeler zet in op geluid
Sluiten