Thomas
Thomas Entertainment 3 feb 2019

Hilarisch! Man tweet live hoe zoon een onenightstand het huis uit smokkelt

Nog bij je ouders wonen heeft best wat voordelen. Het scheelt je een hoop geld, de was wordt voor je gedaan, je kunt iedere avond zo aanschuiven voor het avondeten en je hoeft minder te kuisen. Prima dus, maar er zijn natuurlijk ook een aantal goede redenen om je eigen stek te willen. Bijvoorbeeld wanneer je een onenightstand mee naar huis hebt genomen.

Als je een eigen huis of appartement hebt, is dit natuurlijk geen probleem. Als je een gentleman bent, maak je nog even een ontbijtje en laat je haar vervolgens door de voordeur vertrekken. Zo gepiept.

Als je bij je ouders woont is dat helaas een stuk lastiger, tenminste als je niet wilt dat ze erachter komen wat je ‘s nachts allemaal hebt uitgespookt. Niemand heeft natuurlijk zin in een ongemakkelijk ontbijt met je ouders en de vrouw waarmee jij je de afgelopen nacht vermaakt hebt.

Operatie onenightstand

Je enige optie is dus eigenlijk om haar het huis uit te smokkelen. Lastig, maar het kan, moet deze Amerikaanse kerel gedacht hebben, maar zijn stiefvader had hem al door. Omdat zijn vrouw niets in de gaten had, besloot de man om af te wachten of de jongen ongemerkt zijn onenightstand het huis uit kon krijgen. Gelukkig was hij ook zo vriendelijk om deze spannende operatie met het internet te delen via Twitter. Het eindresultaat is hilarisch.

Missie geslaagd

Geduld is een schone zaak. Zo te horen is de jongen er namelijk in geslaagd om zijn onenightstand (semi-)onopgemerkt het huis uit te krijgen. We zijn benieuwd hoe hij straks reageert als hij bovenstaande tweets voorbij ziet komen. Of nog beter: wanneer zijn moeder de berichten ziet. Dat wordt nog gezellig tijdens het avondeten!

Woon jij wel alleen? Zorg dat in ieder geval dat je huis proper is voor je date komt.

Zo maak je nog snel je hele huis proper voor je date komt

Reageer op artikel:
Hilarisch! Man tweet live hoe zoon een onenightstand het huis uit smokkelt
Sluiten