Rajno
Rajno accessories 12 jun 2018

5 heerlijke mannenparfums voor minder dan 100 euro

De kleren maken de man en je accessoires maken je outfit compleet. Met de juiste geur til je dat alles nog naar een hoger niveau, maar helaas kunnen mannenparfums behoorlijk duur zijn. Deze vijf zijn dat gelukkig niet: je scoort ze voor minder dan honderd euro. 

Sauvage – Dior

Dior pakte in 2015 groots uit  met Johnny Depp als gezicht van het merk. Dit maakte het voor velen een aantrekkelijk luchtje, maar als Depp de ambassadeur van Dior is, dan zul je er wel een flinke duit voor moeten betalen. Gelukkig valt dat nog wel mee. Zo bestel je al een 100ml-flesje voor negentig euro.

mannenparfums

Beyond by David Beckham

Mannen willen hem zijn en vrouwen willen met hem trouwen. Voor de meesten is een toekomst als de nieuwe David Beckham uitgesloten, maar we kunnen tenminste nog naar hem ruiken. Zijn luchtjes zijn niet enkel een merkextensie van hemzelf, het zijn daadwerkelijk lekkere parfums die al vaker in de prijzen zijn gevallen. Aan de prijs is niet te zien, een flesje van negentig mililiter kost je zo’n veertig euro.

mannenparfums

Marrakech Intense- Aesop

Onlangs hadden we het nog uitgebreid over mannenparfums voor elke gelegenheid. Dit is een mooi voorbeeld van een bloemig luchtje en ja, dat klinkt gedurfd, maar hij ruikt echt heerlijk. Worth a try dus, en voor iets minder dan zeventig euro is ‘ie van jou.

Spicebomb By Viktor & Rolf

De een omschrijft de Spicebomb als een frisse geur met citrustoetsen, de ander meent juist dat hij ruikt naar een soepel leer met een vleugje tabak. Hij ruikt hoe dan ook fantastisch en anders koop je ‘m maar omdat de fles zo stoer is. Kost je 87 euro voor negentig milliliter.

mannenparfums

Uomo Intense By Valentino

Tenslotte is daar de Uomo Intense by Valentino. Een absolute topper voor mannen die graag even in het middelpunt van de belangstelling willen staan. Dit parfum heeft houtachtige tonen en geeft de drager een volwassen uitstraling. Voor een echt Italiaans parfum valt de prijs ontzettend mee. Je hebt hem al in huis voor 62 euro, maar voor slechts twaalf euro meer heb je een grote fles in huis.

mannenparfums
Reageer op artikel:
5 heerlijke mannenparfums voor minder dan 100 euro
Sluiten