Jutta
Jutta Stuff 20 feb 2019

Manners Gadgetman #7: fitnesstoestellen voor thuis, een gamestation voor onderweg

Onze gadgetman Benjamin kent zijn weg in technologieland en gidst jou daar graag doorheen. Wekelijks tipt hij de tofste gadgets en nieuwste ontwikkelingen op Manners.be, wie liever sneller dan het licht geüpdatet wordt luistert op woensdagavond het best naar radio NRJ. Daar vertelt Benjamin deze week over een slimme kettlebell, een slimme roeimachine en een draagbare gameconsole. 

Jaxjox-kettlebell

Als je met gewichten gaat trainen kun je natuurlijk kiezen voor de standaard halters, maar soms mag het wel iets meer zijn. De nieuwe kettlebell van KettlebellConnect is het ideale hulpmiddel om je training een extra dimensie te geven.

Dit slimme trainingsapparaat combineert zes gewichten, en kan binnen enkele seconden transformeren van vijfenhalf kilo zwaar gewicht tot een negentien kilo-zwaargewicht. Hij beschikt over een handig systeem met een draaiende gewichtskern die uit verzwaarde platen bestaat.

Je kiest simpelweg het gewenste gewicht via de display. De houder fungeert als laadstation zodat je het apparaat na gebruik kunt opladen. Met een volle acculading kun je maximaal veertien dagen doen, ruim voldoende in de meeste situaties.

Hydrow-roeimachine

We blijven in fitnessthema, maar dan wel bij je thuis. Niet iedereen heeft de ruimte om een groot scala aan fitnessapparaten in huis te halen: een loopband is nog wel te doen, een roeimachine is wellicht te groot. De Hydrow-roeimachine maakt een einde aan dit probleem. Het apparaat is niet alleen een volwaardig roeitoestel, het is ook compact en het design misstaat niet in je living.

De Hydrrow is een verbeterde versie van het traditionele roeiapparaat. Het augmented reality 22-inch HD-scherm simuleert bootbewegingen en laat levensechte visualisaties in realtime zien. De Hydrow is uitgerust met een touchscreen zodat je eenvoudig het gewenste programma kunt selecteren. De computergestuurde weerstandstechnologie is in staat om de oefening direct aan te passen zodat er nog een beetje uitdaging aan blijft. Dat het apparaat daarnaast eenvoudig op te bergen is, is een duidelijke meerwaarde.

Sentinel Portable Gaming Station

De GAEMS Sentinel Pro is een reisvriendelijk gamestation. Consoles hebben altijd een monitor en geluidssysteem nodig om te kunnen werken. Dit apparaat voorziet je daarvan, op een compacte manier. Verwacht een geluidssysteem dat goed is voor 3 Watt, een jack-input voor je koptelefoon en een 17.3 inch full HD-display. Je krijgt er ook een HDMI-kabel, een afstandsbediening en een accu bij.  Pre-ordenen is nu mogelijk.

Meer gadgets?

Luister je liever naar Benjamin op radio NRJ? Dat kan elke woensdagavond tijdens de avondshow van de immer sympathieke Valerie Wynants. Dit had Benjamin vorige week te vertellen:

Reageer op artikel:
Manners Gadgetman #7: fitnesstoestellen voor thuis, een gamestation voor onderweg
Sluiten