Jutta
Jutta Stuff 27 feb 2019

Manners Gadgetman #8: in de ban van een zwevende bluetoothspeaker

Onze gadgetman Benjamin kent zijn weg in technologieland en gidst jou daar graag doorheen. Wekelijks tipt hij de tofste gadgets en nieuwste ontwikkelingen op Manners.be, wie liever sneller dan het licht geüpdatet wordt luistert op woensdagavond het best naar radio NRJ. Daar is Benjamin deze week in de ban van een zwevende bluetoothspeaker. 

Van een bluetoothspeaker is tegenwoordig niemand meer onder de indruk, maar met dit zwevende exemplaar ga je nog wel hoge ogen gooien. En met zweven bedoelen we ook echt zweven: dankzij een magnetisch veld blijft de eigenlijke speaker in de lucht hangen, boven een base station. Als het goed is heeft dit verder geen invloed op de kwaliteit van de audio.

De vliegende bol is op zich al een tof interieuritem, maar om het extra tof te maken draait hij ook nog eens rond in de lucht. LED-lampjes maken het geheel af en zorgen meteen voor wat sfeerverlichting.

Een 360° zwevende bluetoothspeaker

De speaker zelf is uitgerust met een 40mm driver en ondersteunt Bluetooth 4.0. Hij is zo gebouwd dat hij van alle kanten je muziek afspeelt, wat voor een 360°-effect zorgt. Aangezien er geen draad vastzit aan het zwevende bolletje, zul je hem om de zoveel tijd moeten opladen. Met de 500mAh batterij zou hij het echter wel even moeten redden. Verder is er ook een microfoon van de partij, zodat je het apparaatje ook zou kunnen gebruiken om mee te bellen.

Je koopt de speaker bij de Chinese webshop AliExpress voor 61 euro en hebt keuze uit een zwarte of een witte bol. Als je wat verder zoekt op de site, vind je ook allerlei andere variaties van het ding. Ze hebben zelfs een zwevende Death Star, maar die is wel ruim twee keer zo duur.

Meer gadgets?

Luister je liever naar Benjamin op radio NRJ? Dat kan elke woensdagavond tijdens de avondshow van de immer sympathieke Valerie Wynants.

Bron: Want

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
Manners Gadgetman #8: in de ban van een zwevende bluetoothspeaker
Sluiten