Lesley
Lesley Style 28 nov 2018

Manners Lookbook #13: Mahershala Ali, het toonbeeld van basic elegantie

Er zijn mannen die ‘s morgens niet de moeite nemen om twee dezelfde sokken uit te kiezen, en dan zijn er mannen die moeiteloos een maatpak rocken. What’s it gonna be? Wij van Manners hopen op dat laatste en we leveren je daarvoor stijlinspiratie van de mannen die weleens op een filmpremière passeren. Deze week: Mahershala Ali.

Rode loper met een twist

Mahershala Ali – voluit is dat Mahershalalhashbaz Ali, maar dat doen we voor het gemak maar even niet – is een opkomend Hollywood-talent en je kent hem misschien van films als ‘Moonlight’, en ‘The Hunger Games’ en rolletjes in series als ‘House of Cards’ en ‘True Detective’. Dat gezegd zijnde heeft de beste man vooral ook een feilloos gevoel voor stijl.

Hij verschijnt steevast classy op de rode loper, maar weet tegelijk de nodige cool te bewaren én gooit telkens een uniek accent in de mix, waardoor hij eruitspringt. Hier doet hij dat door te kiezen voor een frisse print in zijn hemd en het geheel op te leuken met een paar toffe loafers.

mahershala ali stijl

Mahershala Ali weet de meest basic outfits elegant te maken en daar bewonderen wij ‘m om. En ook om het feit dat de acteur moeiteloos beanies rockt zonder eruit te zien als een skater. Jep, ook op een pak. Geef die man een standbeeld.

mahershala ali stijl

Een wollen overjas is niet het meest spectaculaire kledingstuk in je kast, maar zelfs dat weet Mahershala Ali moeiteloos om te vormen in een oogstrelend ensemble. Dat komt door de kleur (mosgroen is nu eenmaal iets spannender dan het standaard zwart of camel), maar ook door het feit dat de acteur de jas combineert met een broek in dezelfde tint, waardoor het een beetje de vibe van een pak krijgt, maar dan nonchalanter. En de beanie en de zonnebril natuurlijk, stating the obvious. 

mahershala ali stijl mahershala ali stijl

Ook een simpele zwart-witcombinatie weet de acteur om te toveren in een outfit met net dat tikkeltje extra door er een fancy jas over te gooien, die het geheel meteen ook wat meer kleur en dynamiek geeft.

mahershala ali

Meer stijliconen?

Manners Lookbook #12: Hoe Prins Harry een stijlicoon werd

Reageer op artikel:
Manners Lookbook #13: Mahershala Ali, het toonbeeld van basic elegantie
Sluiten