Style

Manners Lookbook #19: 2018 was duidelijk het jaar van Timothée Chalamet

Een jaloersmakende bos haar én een geweldige stijl

Er zijn mannen die ‘s morgens niet de moeite nemen om twee dezelfde sokken uit te kiezen, en dan zijn er mannen die moeiteloos een maatpak rocken. What’s it gonna be? Wij van Manners hopen op dat laatste en we leveren je daarvoor stijlinspiratie van de mannen die weleens op een filmpremière passeren. Deze week: Timothée Chalamet. 

Sinds hij in 2017 meedeed in ‘Call Me By Your Name’ (ja, die film met die perzik) ging het hard voor Timothée Chalamet. Hij kaapte de hoofdrol weg in ‘Beautiful Boy’ (het Engelstalig debuut van Felix Van Groeningen) en er ging geen groot event voorbij of Chalamet was erbij. Naast een jaloersmakende bos haar heeft de jonge Amerikaan ook een geweldig gevoel voor stijl.

Van casual …

Wie luid roept dat een simpele sweater je geen statement-outfit kan opleveren heeft Timothée Chalamet duidelijk nog niet in zo’n trui zien rondlopen. Zolang je je materialen goed weet uit te kiezen én je trui combineert met een eyecatcher (denk: Chalamets opgeblonken zwarte laarzen) kun je je chill pants-outfit ook best aan als je de zetel uitkomt.

timothée chalamet

… naar chic …

Simpel, stijlvol, opvallend (dankzij de roze accenten) én toch casual gehouden dankzij de sneakers. Meer moet dat niet zijn.

timothée chalamet

… maar altijd met een hoek af

Een simpel zwart pak is zeker aan Chalamet besteed, maar hij voegt er toch graag een paar kleine updates aan toe. Zoals een schitterend (letterlijk en figuurlijk) harnas. Want wat zou een rode loper zijn zonder de occasionele uitspatting?

timothée chalamet

Chalamet komt weg met die uitspatting en weet als geen ander dat je niet per se veren op je hoofd moet zetten of fluogele schoenen hoeft aan te trekken onder een net pak. Een simpele toevoeging is genoeg voor de jonge acteur om op te vallen, en gelijk heeft-ie.

Meer stijlinspiratie?

09-01-2019 - Lesley