Entertainment

Manners Lookbook #22: You know nothing, Jon Snow

Maar gelukkig weet Kit Harington wel stijl

Er zijn mannen die ‘s morgens niet de moeite nemen om twee dezelfde sokken uit te kiezen, en dan zijn er mannen die moeiteloos een maatpak rocken. What’s it gonna be? Wij van Manners hopen op dat laatste en we leveren je daarvoor stijlinspiratie van de mannen die weleens op een filmpremière passeren. Deze week: De man achter de 20 kilo vacht van zijn alter ego Jon Snow, Kit Harington.

Christopher (Kit) Harington is vooral bekend van zijn rol als Jon Snow in de HBO-serie ‘Game of Thrones’. De 32-jarige acteur uit Engeland maakte in 2008 zijn acteeropleiding aan de Central School of Speech & Drama in Londen af en speelde sindsdien veel rollen in toneelstukken.

Jon Snow

In 2011 brak Harington internationaal door als Jon Snow. De stijl van dat personage is echter lang niet zo spectaculair als die van de echte acteur. Meestal draagt Jon lange capes die zo zwaar lijken dat je schouders al pijn doen door er enkel naar te kijken.

Jon Snow cape

Fashionable Kit

Kit Harington houdt ervan om strak in het pak te verschijnen op de rode loper. Hij is niet consistent in de kleuren van zijn smokings, maar dat hoeft ook niet, want de acteur steelt zowel in het grijs als in het zwart de show.

Jon Snow - rode loper grijs Jon Snow - rode loper zwart

In zijn dagelijks leven houdt Harington het liever casual, maar nog steeds is zijn outfit dan on point.

Jon Snow casual

Rose Leslie

Samen met zijn prille echtgenote (en voormalig tegenspeelster in Game of Thrones) Rose Leslie, vormt de acteur een iconisch fashion duo op de rode loper.

Jon Snow - Kit & Rose

Tot slot een klein weetje: Rose, die in ‘Game of Thrones’ de rol van Ygritte vertolkte, zorgde voor de meest iconische zin van de hele serie:

You know nothing, Jon Snow

Meer stijlinspiratie?

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

13-02-2019 - Lissa