Lesley
Lesley Uncategorized 27 feb 2019

Manners Lookbook #23: Justin Timberlake, de man die van zijn fouten leerde

Er zijn mannen die ‘s morgens niet de moeite nemen om twee dezelfde sokken uit te kiezen, en dan zijn er mannen die moeiteloos een maatpak rocken. What’s it gonna be? Wij van Manners hopen op dat laatste en we leveren je daarvoor stijlinspiratie van de mannen die weleens op een filmpremière passeren. Deze week: Justin Timberlake, de man die van zijn (jeans)fouten leerde. 

Justin Timberlake

Waar de zanger vroeger vooral bekend stond om zijn foute denim on denim (on denim)-outfits en geblondeerde krulletjes kennen we hem nu als een stijlicoon. Van fedora’s tot een eigen Levi’s-kledinglijn, je kunt op verschillende vlakken wel iets van de zanger leren.

Ga voor één opvallend stuk

Bij Timberlake is dat vaak zijn hemd. Zowel op het podium als op de rode loper gaat hij vaak voor een opvallend hemdje en houdt hij de rest van zijn outfit casual of sober. De zanger weet op die manier perfect het midden te houden tussen opvallend en stijlvol.

Een psychedelisch hemdje in zwart-wit onder een stijlvolle zwarte blazer: Justin weet hoe het moet.

justin timberlake

Hier had de stijltip net zo goed kunnen zijn: ‘Zorg dat je standaard twee awards onder je arm hebt, want dan kom je overal mee weg.’ Baas, die Justin.

justin timberlake

Vind een handelsmerk

Timberlake kan niet zonder fedora’s of potskes, en de zanger heeft duidelijk niet alleen een signature hat, maar ook een signature move. ??

justin timberlakejustin timberlake

Fiks jezelf een knap lief

Nu ja, dat is misschien eerder een bonustip dan een echte, maar het helpt wel – dat maakt mevrouw Timberlake hier héél duidelijk. En een goed kostuum kan natuurlijk ook geen kwaad.

justin timberlake

Meer stijlinspiratie?

Manners Lookbook #22: You know nothing, Jon Snow

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
Manners Lookbook #23: Justin Timberlake, de man die van zijn fouten leerde
Sluiten