Style

Manners Lookbook #24: de koning der smokings, Channing Tatum

Word een echte vrouwenmagneet met Channing Tatums stijlinspiratie

Er zijn mannen die ‘s morgens niet de moeite nemen om twee dezelfde sokken uit te kiezen, en dan zijn er mannen die moeiteloos een maatpak rocken. What’s it gonna be? Wij van Manners hopen op dat laatste en we leveren je daarvoor stijlinspiratie van de mannen die weleens op een filmpremière passeren. Deze week: de koning der smokings op de rode loper, Channing Tatum.

Channing Tatum

Je kent Channing Tatum wellicht van de films ’21 Jumpstreet’ en ’22 Jumpstreet’, en hebt daar waarschijnlijk vooral “My name’s Jeff” van onthouden. Verder vertolkte de 38-jarige Amerikaan de rol van stripper Mike in ‘Magic Mike’, de film waar je vrouw wild van wordt. Gelukkig draagt de acteur in het echte leven wél genoeg kleren.

Channing de smoking-koning

Op de rode loper verschijnt Tatum graag in klassieke, maar stijlvolle smokings. Neem deze sobere en toch uitgesproken look bijvoorbeeld.

Channing Tatum 1

De zwarte smoking kan ook gebroken worden met lichtere tinten, zoals Tatum hier demonstreert met een wit hemd, een donkergrijze das en een lichtgrijs gilet.

Channing Tatum 2

Voor een meer casual look, laat hij de (vlinder)das achterwege en kiest hij voor een simpel hemd, de knoopjes open.

Channing Tatum 3 Channing Tatum 4

Tatum draagt het liefst donkere tinten en dat valt op. In een wit pak zal je hem namelijk nooit zien verschijnen. Behalve als het is voor de première van ‘White House Down’, waar hij samen met Jamie Foxx al dansend op de rode loper verscheen.

Channing Tatum 5

Meer stijlinspiratie?

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


06-03-2019 - Lissa