Jutta
Jutta Style 10 apr 2019

Manners Lookbook #29: hoe Zac Efron ook echte mannen kan inspireren

Er zijn mannen die ‘s morgens niet de moeite nemen om twee dezelfde sokken uit te kiezen, en dan zijn er mannen die moeiteloos een maatpak rocken. What’s it gonna be? Wij van Manners hopen op dat laatste en we leveren je daarvoor stijlinspiratie van de mannen die weleens op een filmpremière passeren. Deze week: Zac Efron.

Zac Efron is niet meteen een kerel waar alle mannen naar opkijken, maar lach de jongen toch maar niet uit want voor je het weet is hij er met je vriendin vandoor. Zij is namelijk wél fan, net als zowat de hele vrouwelijke wereldbevolking. Het kan dus zeker geen kwaad om de Zac – met een c – in jezelf naar boven te halen.

Je mag trouwens vinden dat hij er uitziet als een vleesgeworden Ken-pop, de jongen staat er elke keer weer, met een leuke pakkie en een berg zelfspot. Zo’n onschuldig lammetje is Zac trouwens niet, want in 2013 ging hij een tijdje op ehm vakantie, in een ontwenningskliniek. Cocaïneverslaving, je kent het wel.

De stijl van Zac Efron

Een blik op honderden persfoto’s doet ons concluderen dat de stijl van Zac Efron – in tegenstelling tot zijn huidige felblonde kapsel – nogal gewoontjes is. Hij neemt weinig risico’s, houdt het bij toegankelijke kleuren (grijs, blauw, meer blauw) en doorsnee materialen. Geen fluwelen uitspattingen zoals je die bij Rami Malek ziet, geen glitteraccessoires à la Timothée Chalamet, geen uitbundige kleuren zoals Dwayne Johnson die draagt.

Stijl Zac Efron Stijl Zac Efron

Dat mag op het eerste zich dan saai lijken, maar Zac Efron maakt op die manier ook geen modemissers en ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Of alsof hij op het punt staat om op theevisite te gaan bij zijn schoonmoeder, en dat is wel degelijk positief. Als je … op theevisite moet bij je schoonmoeder bijvoorbeeld.

Stijl Zac Efron Stijl Zac Efron

Ook wanneer hij er casual bijloopt valt er weinig aan te merken. Simpele basketsloefkes, neutrale tinten, zonnebril: daar kun je niks mis mee doen.

Stijl Zac Efron

Die eenvoudige stijl maakt overigens dat jij er ook gemakkelijk mee wegkomt. Gooi daar zijn verleidelijke knipoog bij en je bent klaar om je schoonmoeder en haar dochter om je vinger te winden.

Meer stijlinspiratie?

Manners Lookbook #28: Matthias Schoenaerts, de man met het hoedje

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
Manners Lookbook #29: hoe Zac Efron ook echte mannen kan inspireren
Sluiten