Jutta
Jutta Style 17 apr 2019

Manners Lookbook #30: Jason Momoa, altijd pretty in pink

Er zijn mannen die ‘s morgens niet de moeite nemen om twee dezelfde sokken uit te kiezen, en dan zijn er mannen die moeiteloos een maatpak rocken. What’s it gonna be? Wij van Manners hopen op dat laatste en we leveren je daarvoor stijlinspiratie van de mannen die weleens op een filmpremière passeren. Deze week: Jason Momoa.

Je herinnert je hem misschien nog uit het eerste seizoen van ‘Game Of Thrones’, waarin hij de onfortuinlijk Khal Drogo vertolkte. Recenter speelde hij de minstens even stoere Aquaman en gezien zijn indrukwekkende uiterlijk zal hij nog wel meer manly mans spelen in zijn carrière. En mannelijke mannen, die dragen roze.

De stijl van Jason Momoa

In het geval van Jason Momoa gebeurt dat zelfs opvallend vaak. Op menig première verscheen hij al in het roze, of toch minstens met één kledingstuk in die zachte, lieflijke kleur. En toch is zijn uitstraling niet meteen zacht of lieflijk. Dat kan aan zijn lengte liggen (hij is 1.93 meter lang), of aan zijn brede borstkas.

De stijl van Jason Momoa
Met Kit Harington op de première van het laatste ‘Game Of Thrones’-seizoen

Of nog: aan zijn lange wilde haren. Haren waarvoor hij overigens steeds een elastiekje bijheeft, in onderstaande foto is dat zelfs een scrunchie (een soort haarrekkertje) van Fendi, helemaal assorti met z’n op maat gemaakte fluwelen pak.

De stijl van Jason Momoa

Dat opvallende fluweel komt vaker terug bij Momoa, of wat dacht je van onderstaand plaatje. En wéér komt hij weg met een knettergekke look, die het midden houdt tussen maffiabaas en zigeunerkoning.

De stijl van Jason Momoa

Voor je denkt dat de man alleen op de rode loper in roze verschijnt: ook in zijn vrije tijd lijkt het een van zijn favoriete kleuren.

De stijl van Jason Momoa
Als je net zo stoer wilt zijn als Khal Drogo, moet je je precies kleden zoals Jason Momoa? Absoluut niet. Maar kun je stijllessen van hem overnemen? Absoluut wel. Dus: doe gewoon je zin als het op kleren aankomt en trek roze aan als je je daar goed bij voelt.

Meer stijlinspiratie?

Manners Lookbook #29: hoe Zac Efron ook echte mannen kan inspireren


Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
Manners Lookbook #30: Jason Momoa, altijd pretty in pink
Sluiten