Lesley
Lesley Style 19 jun 2019

Manners Lookbook #39: Nick Jonas, van tieneridool tot stijlicoon

Er zijn mannen die ‘s morgens niet de moeite nemen om twee dezelfde sokken uit te kiezen, en dan zijn er mannen die moeiteloos een maatpak rocken. What’s it gonna be? Wij van Manners hopen op dat laatste en we leveren je daarvoor stijlinspiratie van de mannen die weleens op een filmpremière passeren. Deze week: Nick Jonas.

Toen de jongste Jonas-telg (nu ja, de op een na jongste, maar over kleine broer Frankie heeft geen kat het) nog rondliep met een forse krullenkop, gedumpt werd door een toen al badass Miley Cyrus en samen met broers Joe en Kevin de harten van tienermeisjes op hol deed slaan, keek je waarschijnlijk nog niet echt naar ‘m op.

Nu nog steeds niet? Het tieneridool is nochtans opgegroeid tot volwaardig stijlicoon. Eind vorig jaar ging GQ op zoek naar de meest stijlvol geklede man van 2018 en Jonas won die titel warempel. Wij zetten een paar van zijn beste looks op een rijtje. Extra pluspunt: je lief vindt het vast niet erg dat je op haar voormalig tieneridool gaat lijken.

De stijl van Nick Jonas

Met een vrouw als Priyanka Chopra aan je zijde kun je natuurlijk moeilijk anders dan er goed uitzien, en die boodschap heeft Jonas goed begrepen.

Het lijkt wel alsof oudere broer Kevin inspiratie zocht bij zijn jongste broer, maar eerlijk is eerlijk: de glanzende stof van Nicks kostuum én de loafers in plaats van kostuumschoenen zorgen ervoor dat hij iets frisser voor de dag komt.

En wie zei dat een maatpak zwart moét zijn? Nick komt tijdens het Met Gala moeiteloos weg met een wit pak. Toegegeven: het thema was ‘camp’, wat zoveel betekent als kitsch, maar zelfs die dresscode weet hij stijlvol in te vullen.

Over camp gesproken: een oranje Hawaïhemdje met korte mouwen kan al snel erg fout overkomen, maar ook hiermee komt Jonas moeiteloos weg.

Een leren vest is ideaal om elk seizoen mee door te komen, en als je inspiratie zoekt om de vest origineel te combineren moet je gewoon even ‘Nick Jonas’ googelen. Een losse broek met een moderne streep aan de zijkant of een opvallend hemdje: Nick Jonas weet hoe het moet.

Meer stijlinspiratie? Wekelijks zetten we de beste looks op een rijtje.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Manners Lookbook #39: Nick Jonas, van tieneridool tot stijlicoon
Sluiten