Lesley
Lesley Style 10 jul 2019

Manners Lookbook #40: Charlie Heaton aka Jonathan uit ‘Stranger Things’

Er zijn mannen die ‘s morgens niet de moeite nemen om twee dezelfde sokken uit te kiezen, en dan zijn er mannen die moeiteloos een maatpak rocken. What’s it gonna be? Wij van Manners hopen op dat laatste en we leveren je daarvoor stijlinspiratie van de mannen die weleens op een filmpremière passeren. Deze week: Charlie Heaton, die je kent als Jonathan uit ‘Stranger Things’.

Niet iedere man heeft een gelikt uiterlijk of ruige baard nodig om indruk te maken. Charlie Heaton, die Jonathan Byers speelt in ‘Stranger Things’, is daar het schoolvoorbeeld van. Alles wat hij aantrekt, staat cool. Slick, zonder dat het er te gestyled uitziet. Deze looks willen we best van ‘m overnemen.

Strak in ‘t pak

Een pak staat al snel deftig, formeel of corporate. Op je werk of op een bruiloft is dat helemaal prima, maar soms wil je er ook gewoon iets minder chic uitzien. Draag je graag een maatpak, maar ben je bang dat dat je niet lukt? Zoek dan inspiratie bij Heaton. Hij draagt z’n pak rock ‘n roll-chic. Nonchalant, maar wel met de juiste lakschoenen. Conclusie: be like Heaton. 

View this post on Instagram

#gqspain #manoftheyear #saintlaurent @samanthamcmillen_stylist 🙏🏻

A post shared by Charlie Heaton (@charlie.r.heaton) on

Strak in ‘t (roze) pak

Je grijpt vast niet snel naar roze, maar Jason Momoa bewees eerder al dat je dat misschien toch iets vaker zou moeten doen. Een zalmroze pantalon en een T-shirt, een geruit jasje en zonnebril: deze outfit kan natuurlijk niet iedereen zomaar aantrekken. Heaton komt met zijn nonchalant kapsel echter overal mee weg – zelfs met haute couture met een rauw randje.

View this post on Instagram

Thank You #gqstylemexico for my first cover! I had a great time shooting this one! Thanks for the love 🐙 GQ Style SS17 @gqmexico photographer: @mschwartzphoto Fashion Editor: @fernandocarrillo___ styling: @seanknight grooming: @nataliabruschi

A post shared by Charlie Heaton (@charlie.r.heaton) on

Net even anders

Nu weten we dat je – zelfs na het zien van deze toplook – vast niet staat te springen om een bloemetjesblouse uit de kleerkast van je moeder te lenen, maar dat is ook niet het punt dat we hier proberen te maken. Heaton durft en is niet bang om een statement te maken of op te vallen, en dat is nog waar we hem het meest om bewonderen.

Meer stijliconen?

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Manners Lookbook #40: Charlie Heaton aka Jonathan uit ‘Stranger Things’
Sluiten