Lissa
Lissa Style 12 jun 2019

Manners Lookbook #38: De immens diverse kleerkast van Khalid

Er zijn mannen die ‘s morgens niet de moeite nemen om twee dezelfde sokken uit te kiezen, en dan zijn er mannen die moeiteloos een maatpak rocken. What’s it gonna be? Wij van Manners hopen op dat laatste en we leveren je daarvoor stijlinspiratie van de mannen die weleens op een filmpremière passeren. Deze week: De bomvolle en heel diverse kleerkast van popzanger Khalid.

Wie is Khalid?

Khalid is een 21-jarige Amerikaanse popzanger. Hij is nog maar twee jaar bekend, maar verovert momenteel wereldwijd alle hitlijsten met monsterhits zoals ‘Eastside’, ‘Silence’ en ‘Love Lies’.

Hawaiihemden zijn weer helemaal hip

Wanneer wij denken aan Hawaiihemden, denken wij aan iemand met een afgesleten bruine short, een strooien hoedje op zijn hoofd en natuurlijk: witte sokken in zijn sandalen. Toch slaagt de zanger er in om het kleurrijke hemd stijlvol te dragen.

Khalid - Hawaii shirt 1
Khalid - Hawaii shirt 2

Oké, we geven toe dat deze foto toch hard aanleunt bij de beschrijving die we net gaven van een stereotype Hawaiihemd-drager, maar Khalid weet op de een of andere manier het toch aantrekkelijk te stylen.

Khalid - Hawaii-shirt 3

Khalid, de man van de rode loper

Naast zijn frivole outfits op het podium, steelt de Amerikaanse zanger altijd de show op de rode loper met zijn stijlvolle outfits. Zo brengt hij de polkadots uit de fifties weer helemaal tot leven, gecombineerd met zwarte boots en de kers op de taart: een verdiende award.

Khalid - rode loper 1

Dat Khalid graag vergeten retrostijlen terugbrengt, is geen geheim meer. Zo brengt hij ook de oranje broeken met een geruiten blazer weer helemaal in de mode.

Khalid - rode loper 2

Of wat met zilveren kledingstukken? Die worden door de meesten aanzien als fout, maar ook die brengt de popzanger in een goed daglicht. En dat zonder er uit te zien als een rol zilverpapier.

Khalid - rode loper 3

Meer stijlinspiratie?

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Manners Lookbook #38: De immens diverse kleerkast van Khalid
Sluiten