Lissa
Lissa Style 5 jun 2019

Manners Lookbook: Pharrell Williams, de man met bolhoeden en shorts

Er zijn mannen die ‘s morgens niet de moeite nemen om twee dezelfde sokken uit te kiezen, en dan zijn er mannen die moeiteloos een maatpak rocken. What’s it gonna be? Wij van Manners hopen op dat laatste en we leveren je daarvoor stijlinspiratie van de mannen die weleens op een filmpremière passeren. Deze week: Pharrell Williams, de man met de speelse outfits.

Pharrell Williams

De Amerikaanse zanger is vooral bekend van de ongelofelijk populaire hits ‘Happy’, ‘Get Lucky’ en ‘Feels’. De stijl van de 45-jarige varieert van korte broeken met lange sokken tot casual outfits met een bolhoed.

Short en lange sokken

Als Pharrell Williams je een stijltip zou geven, zou hij zeggen dat je je sokken altijd hoog genoeg moet optrekken. Zelfs onder shorts.

Pharrell Williams - broek 2

Of als al je korte broeken in de was zitten, kan je ze natuurlijk ook zelf maken.

Pharrell Williams

Hoedje af voor zijn stijl

Wat je mening over zijn korte broeken ook mag zijn, we kunnen niet ontkennen dat de Amerikaanse zanger de koning is van de – vaak iets te grote – hoeden van de 21ste eeuw.

Pharrell Williams - hoed 1
Pharrell Williams - hoed 2

Signature move

Op de rode loper maak je niet enkel indruk met je outfits, maar ook zeker met je présence. Veel sterren hebben een signature move en ook Pharrell Williams sprong mee op die boot. Bij hem is dat niets minder dan het peaceteken.

Pharrell Williams - peaceteken 1

Al verkoos hij hier, samen met zijn vrouw Helen Lasichanh, toch de outfit als blikvanger. De twee wilden duidelijk Britney Spears’ en Justin Timberlakes denim-on-denim-hype terug tot leven wekken.

Pharrell Williams - peaceteken 1

Meer stijlinspiratie?

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Manners Lookbook: Pharrell Williams, de man met bolhoeden en shorts
Sluiten