Clothing 7 nov 2018 Jutta

Manners Lookbook #10: de keurig-maar-niet-saaie stijl van Ryan Reynolds

Er zijn mannen die ‘s morgens niet de moeite nemen om twee dezelfde sokken uit te kiezen, en dan zijn er mannen die moeiteloos een maatpak rocken. What’s it gonna be? Wij van Manners hopen op dat laatste en we leveren je daarvoor stijlinspiratie van de mannen die weleens op een filmpremière passeren. Deze week: Ryan Reynolds, en dan niet omwille van dat latex ‘Deadpool’-pak. 

Elke man die zegt dat Reynolds zich saai kleedt is simpelweg een leugenaar en dat willen we hier bewijzen. Niet omdat hij net als Tom Hardy af en toe rondloopt in een (anti-)superheldenpak en ook niet omdat beide mannen het goed doen bij de vrouwen (al is dat natuurlijk wel iets om in overweging te nemen). Wel omdat we schaamteloos opkijken naar de man achter Deadpool.

De stijl van Ryan Reynolds

Tijdens de promotour voor ‘Deadpool 2’ varieerde Reynolds naar hartelust met zijn outfits, en elke look is stuk voor stuk on point. Wat Ryan Reynolds onderscheidt van zijn maten op de rode loper is dat het echt voelt: zijn kleren zien er niet uit alsof ze door een stylist zijn uitgekozen. En het mooiste is dat hij het eruit laat zien alsof het voor elke vent mogelijk is – which it is. 

Laten we aftrappen met de netste look. Wat zien we hier? Een pak dat tot in de kleinste dure vezel op maat is gemaakt voor de Canadees. Als die het compleet in het grijs had gehouden was er niks mis mee geweest, maar de schwung komt erin door voor een double breasted gilet in een mooie zandkleur te kiezen. Hij kreeg het bijna voor elkaar dat we eerst naar zijn outfit keken in plaats van de prachtige Blake Lively aan zijn zijde. Bijna.

Manners Lookbook: de keurig-maar-niet-saaie stijl van Ryan Reynolds

Dit droeg hij een paar dagen later. Zelfde idee, maar iets meer casual. Grijs staat de man goed en dat is meteen een tip voor jou: vind een kleur die jij onbeperkt kunt rocken. Hier wordt de look gecomplementeerd door een fijn zittend gilet. Leuk weetje: hier werd net omgeroepen dat iedereen die zin had in ‘Deadpool’ bij de ‘Avengers’ zijn hand moest opsteken. True story.

Manners Lookbook: de keurig-maar-niet-saaie stijl van Ryan Reynolds

Iets meer casual

Deze outfit is ideaal voor elke man. Voor wanneer je een avondje uitgaat met je lief, kleren gaat kopen in de stad of die kleine gaat aanmoedigen langs het veld. Ongelooflijk simpel eigenlijk: je kiest drie items die elkaar qua kleur mooi aanvullen. Er is niet één item dat de show steelt (al zouden we graag dat leren jasje willen overkopen), maar de complete outfit doet het ‘m.

Manners Lookbook: de keurig-maar-niet-saaie stijl van Ryan Reynolds

Deze laatste look is ideaal voor een avond in je favoriete bar. Simpele, maar mooie broek en daarop een hemdje als eyecatcher. Wonder boven wonder komt Reynolds weg met een hemd met korte mouwen, dat is immers weinig mannen gegeven.

Manners Lookbook: de keurig-maar-niet-saaie stijl van Ryan Reynolds

De conclusie? Al zijn looks hebben gemeen dat ze bestaan uit doorsnee, toegankelijke kleuren zoals donkergroen, beige, grijs en zwart. En wat dat laatste betreft kan ook Robert Pattinson je nog wat stijladvies geven.

Robert Pattinson bewijst dat simpel allesbehalve saai is

Reageer op artikel:
Manners Lookbook #10: de keurig-maar-niet-saaie stijl van Ryan Reynolds
Sluiten