Noah
Noah Entertainment 8 okt 2019

Is het al kerst? Marvel onthult peperdure box Infinity Saga

De feestdagen komen eraan, en dus is het weer tijd om verlanglijstjes op te stellen. Wij hebben in ieder geval al een cadeau dat je bovenaan mag zetten: The Infinity Saga Collector’s Edition van Marvel en Disney.

Marvel Infinity Saga Collector’s Edition

Zoals de naam al doet vermoeden bevat de set alle 23 Marvel Cinematic Universe-films die samen de Infinity-saga vormen. Ook zit er een bonusschijfje in met exclusieve extra’s zoals verwijderde scènes en een blik achter de schermen.

Verder krijg je er een stukje lithografie bij van Matt Ferguson, een kunstenaar die bij Marvel art voor de films maakt, en een speciale brief van niemand minder dan Kevin Feige. Hij is de baas van Marvel Studios en daarmee de man die het gigantische project dat 23 films beslaat orchestreerde.

Heel tof, maar gezien het om meer dan twintig films gaat hangt er een pittig prijskaartje aan de set. De The Infinity Saga Collector’s Edition gaat namelijk 549,99 dollar kosten en zal vanaf 15 november beschikbaar zijn. Dat is twintig euro per film. Een vrij forse investering, zeker gezien je alle films ook gratis op Disney+ kunt streamen.

Foto: Marvel Studios

Intrigerende extraatjes

Kevin Feige begon de set een aantal maanden geleden al te teasen, met de belofte dat ook de slechtste scènes meegeleverd worden, die Marvel voorheen niet durfde tonen aan de buitenwereld.

Tijdens de Saturn Awards toonde hij al een van de verwijderde scènes, een alternatief einde voor de eerste ‘Iron Man’-film waarin naar Spider-Man en de X-Men werd gehint, terwijl beide toen nog helemaal niet in the picture waren. Een intrigerend pareltje voor de diehardfans, waarvan je er dus nog meer kunt vinden in de box.

Wij checken de extraatjes 15 november gewoon op YouTube, en blijven voorlopig verlekkerd staren naar de officiële beelden van de set.

Meer Marvel?

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Is het al kerst? Marvel onthult peperdure box Infinity Saga
Sluiten