Jelle
Jelle Entertainment 25 apr 2019

Marvel gaat de legendarische Stan Lee op speciale manier eren

Toen Stan Lee vorig jaar op de gezegende leeftijd van 95 stierf, liet hij een grote leegte achter bij Marvel-fans. Alle striphelden die vandaag schitteren op het witte doek vloeiden uit zijn pen en ook in de films zelf speelde hij vaak een klein rolletje. Mis je het creatief genie? Goed nieuws, want ‘Avengers: Endgame’ wordt dan misschien wel zijn laatste cameo, maar Marvel werkt aan een video waarin we niet alleen beelden te zien krijgen van Lee in zijn verschillende personages, maar ook van de man die hij achter de schermen was.

Een prachtige ode aan Stan Lee

Kevin Feige, de president van Marvel Studios, heeft laten weten dat er veel beelden zijn van Stan Lee en zijn verschillende cameo’s door de jaren heen. Volgens Feige heeft de dood van Lee veel indruk gemaakt binnen het team en wordt hij erg gemist. Toen hij zelf terugkeek op de verschillende B-roll-beelden kwamen de emoties weer naar boven.

De video biedt een mix tussen cameo’s die je al van verschillende films kent, maar toont ook cameo’s die wel zijn opgenomen, maar uiteindelijk niet in de films terecht zijn gekomen. Zo is er een cameo uit ‘The Avengers’ waarbij Captain America een scene deelt met Lee die nooit in de film is verschenen.

marvel stan lee

De speciale video zou zou samen met de blu-ray-release van ‘Avengers: Endgame’ worden uitgebracht. Dat gaat dus nog wel een tijdje duren, aangezien de film deze week in de bioscoop verscheen en pas over een paar maanden uitkomt op de fysieke disc.

Benieuwd naar Stan Lee’s cameo’s? Naar aanleiding van zijn dood zetten we de leukste vijf op een rijtje.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Marvel gaat de legendarische Stan Lee op speciale manier eren
Sluiten