Entertainment

Vecht met je favoriete helden in ‘Marvel: Ultimate Alliance 3’ op de Switch

Inclusief slechteriken

Vorige week werden in de Verenigde Staten de jaarlijkse Game Awards gehouden en tijdens dat event werden ook een paar nieuwe games onthuld. Zo kun je volgend jaar aan de slag met je favoriete superhelden in ‘Marvel: Ultimate Alliance 3’ op de Nintendo Switch.

‘Marvel: Ultimate Alliance 3’

De voorgaande games werden uitgegeven door Activision en gemaakt door een westerse studio. Met ‘Marvel: Ultimate Alliance 3’ pakken ze het anders aan. Die game wordt gemaakt door Team Ninja en uitgegeven door Nintendo. Team Ninja ken je voornamelijk van de verschillende ‘Dead or Alive’-games, en ze zijn ook verantwoordelijk voor ‘Metroid Other M’, een game die een paar jaar geleden op de Wii verscheen.

Met ‘Marvel: Ultimate Alliance 3’ kun je aan de slag met zo’n beetje elk denkbaar personage uit het Marvel-universum. In de trailer zien we veel helden – maar ook slechteriken – uit de laatste Marvel-films. Daarbij is het goed om te weten dat in dit universum de X-Men wel gewoon meedoen en je dus gewoon los kunt gaan met Wolverine.

De game speelt zich zo’n tien jaar na de gebeurtenissen van het tweede deel af, maar dat verhaal hoef je niet per se te kennen. De vorige games lieten de actie van bovenaf zien, maar ‘Marvel: Ultimate Alliance 3’ verplaatst de camera naar achter de schouder. Wat wel hetzelfde is gebleven, is dat je de game gemakkelijk met vrienden kunt spelen, aangezien hij een coöperatieve stand voor maximaal vier spelers heeft.

marvel: ultimate alliance 3

In de vorige games kreeg je een mix tussen fijne actie en RPG-elementen. Op die manier werden de helden waarmee je speelde ook steeds beter. Of dat nu ook zo is, is nog niet bekend. De game staat gepland voor volgend jaar, maar waarschijnlijk hoef je er voor eind 2019 niet op te rekenen. Heb je meteen iets voor je kerstlijstje van volgend jaar.

Meer Marvel-games?

Bron: Want

10-12-2018 - Jelle