Lesley
Lesley Entertainment 6 nov 2019

De magie van Marvel: zo ziet het masker van Spider-Man er vanbinnen uit

Spider-Man is een van de populairste Marvel-superhelden aller tijden en hij is daarom ook in veel films vertegenwoordigd. We zien hem dus vaak voorbijkomen, en toch … heb jij je vast nog nooit afgevraagd hoe zijn masker er vanbinnen uitziet, wel? Het antwoord op die vraag kregen we onlangs. 

Marvel Studios-medewerker Ryan Meinerding heeft via Instagram namelijk een foto gedeeld waarop te zien is hoe het welbekende masker vanbinnen oogt.

Zo ziet het ‘Spider-Man’-masker er van binnen uit

De door Tom Holland vertolkte Spider-Man heeft al in vijf Marvel-films meegedaan, waardoor we hem in allerlei situaties gezien hebben. Toch weet de onderstaande foto – met daarin de binnenkant van het masker dat hij in ‘Spider-Man: Homecoming’ draagt – ons te verbazen:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

This is the Homecoming mask turned inside out—I did this design for the scene where Peter and Ned hack the suit. It wasn’t really shown, but I used it for the damaged version of the suit I posted earlier. #spiderman #farfromhome

Een bericht gedeeld door Ryan Meinerding (@ryan_meinerding_art) op

Het pak van de slingerende superheld is dus zoveel meer dan een lapje stof, laat dat duidelijk zijn. Dat is al helemaal zo als je erbij stilstaat dat het ‘Spider-Man’-pak in latere films alleen maar geavanceerder is geworden, ook omdat Tony Stark er een paar keer aan gesleuteld heeft.

De toekomst van Spider-Man

Het mocht dan even onduidelijk zijn wat er met Spider-Man ging gebeuren, maar nu lijkt het erop dat de populaire Marvel-held alsnog in de films van het Marvel Cinematic Universe zal gaan voorkomen. Naast een nieuwe solofilm (die waarschijnlijk in 2021 zal verschijnen) komt er ook een vervolg op de succesvolle animatiefilm ‘Spider-Man: Into The Spider-Verse’.

Onlangs raakte bovendien bekend dat Disney voorlopig nog niet gaat minderen met het aantal Marvel-films. 2020 lijkt een vrij rustig jaar te worden, maar in 2021 komen er maar liefst vier nieuwe films uit, waaronder eentje met Spider-Man erin. Meer over die zogeheten ‘Phase 4’ van Marvel lees je hier.

Want

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
De magie van Marvel: zo ziet het masker van Spider-Man er vanbinnen uit
Sluiten