Entertainment

Kom in de stemming voor McGregor vs. Khabib met deze epische promo

Het gevecht is nu al legendarisch

Het UFC-gevecht van het jaar staat voor de deur: op zes oktober staan Conor Mcgregor en Khabib Nurmagomedov tegenover elkaar in de ring. Om de hype rond het nu al legendarische gevecht nog wat groter te maken dropte BT Sport deze heerlijke promovideo. 

McGregor vs. Khabib

De persconferenties zijn achter de rug en de voorspellingen zijn gemaakt, het enige wat we nu nog kunnen doen is wachten tot het zover is. Wie echt zit te popelen kan de tijd doden met de talloze voorspellingen die op YouTube circuleren én met deze epische promotievideo.

Het korte filmpje neemt je mee naar goede en slechte momenten van McGregor, van de keer dat hij wereldkampioen werd in twee verschillende gewichtsklassen tot het dieptrieste moment dat hij de scheidsrechter aanviel. Daarnaast krijgen we een blik op de angstaanjagende Khabib en hoe hij zijn vorige tegenstander vermorzelde.

UFC 229

Het grote UFC-gevecht vindt plaats op zaterdag 6 oktober in de T-mobile Arena in Las Vegas. Het gevecht gaat tussen de huidige lichtgewichtkampioen Khabib Nurmagomedov en de oud-kampioen in diezelfde klasse, Conor McGregor. De Ier heeft wat goed te maken in de T-mobile Arena, want hier verloor hij op 27 augustus van Floyd ‘Monny’ Maywheater in het grootste gevecht van de eeuw. Het bijzondere aan deze editie is dat het een on-Amerikaans hoofdgevecht wordt, want McGregor komt dus uit Ierland en Khabib uit Rusland.

Benieuwd wat voor cadeautje McGregor krijgt als hij zou winnen.

28-09-2018 - Jutta