Lena
Lena Life 31 aug 2019

Deze vrouwen onthullen met welk kledingstuk jij hen echt zot kan maken

Veel mannen hebben het gevoel dat ze vrouwen echt nooit zullen begrijpen. Daarom stellen wij wekelijks een prangende vraag aan een stel prachtige vrouwen, waarop mannen het antwoord nu écht eens willen weten. Deze week verklappen ze met welk kledingstuk jij hen echt zot maakt.

Julie (24)

Ik hou van een klassieke stijl, of dat nu gaat om een driedelig maatpak of een prachtige trenchcoat. Onlangs zag ik een man van een jaar of 25 over straat lopen in driedelig maatpak en met een bolhoed. Heerlijk, vind ik dat. Moet je maar durven.

Lore (25)

Ik vind het geweldig wanneer een man er casual chic uitziet. Een simpele jeans (zonder gaten wel) met een net hemd, zalig. Doe dat aan op onze eerste date en ik ben meteen verkocht.

Sam (21)

Een man kan mij zot maken met een simpel wit hemd waarvan de mouwen opgerold zijn. En zeker als hij een stel gespierde armen heeft.

Camille (24)

Een kostuum. Het is een sexy kledingstuk dat aantoont dat de man ambitie heeft in het leven en niet de hele dag met een biertje in de zetel zit.

Judith (28)

Een kostuum. Een man die dit draagt voelt zich zeker van zijn stuk en die uitstraling is zo verdomd sexy.

Amber (25)

Een goede jeans (waar ik zijn kontje goed kan in zien) en een simpele T-shirt kunnen mij al zot maken.

Lesley (24)

Een hemd, het liefst met lichtjes opgerolde mouwen (maar geen hemd met korte mouwen, obviously).

Caro (29)

Een kostuum, maar dat mag een beetje hipster zijn. Geen wit hemd met das erover, maar een hemd met veel kleur of een motief waarvan het bovenste knoopje open staat, en sneakers onder het kostuum.

Zin om op date te gaan met een van de prachtige dames? Dan moet Manners je teleurstellen, de vrouwen wensen anoniem te blijven. De volledige namen zijn enkel bekend bij de redactie.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Deze vrouwen onthullen met welk kledingstuk jij hen echt zot kan maken
Sluiten