Style

Mickey Mouse was jarig en dat heeft je garderobe geweten

Overal zwarte oortjes

Je achtjarige zelf zou vast een gat in de lucht springen want cartoons nemen het straatbeeld over. Dat hebben we natuurlijk allemaal te danken aan Mickey Mouse, die recent 90 kaarsjes mocht uitblazen, en de marketingmachine die achter moederbedrijf Disney zit. Een volledige outfit in het teken van de bekende muis gaat er misschien wat over, maar hier en daar een knipoog toont alleen maar dat je jezelf niet te serieus neemt. 

DJ Donald

DJ Duck aan de draaitafel zorgt vast voor een spetterend (kwetterend) feestje. Moschino staat er sowieso niet echt om bekend om low profile door het leven te gaan, en dat is met deze collectie niet anders. Al moeten we toegeven dat wij wel wat mogelijkheden zien met dit T-shirt.

mickey mouse kleren

Groetjes van Minnie

Cool dude Mickey en street style Minnie op je T-shirt? We geven het toe: iets moeilijker om mee weg te komen, tenzij je the Moschino way of life volgt en gewoon alles bij elkaar knalt natuurlijk.

mickey mouse kleren

Een paar Mickeys

Ook Vans sprong mee op de kar en bracht een Disneycollectie uit. Leuk om een accent in je outfit te steken en toch als een volwassene door het leven gaan. De criticasters die vragen of je de schoenen van je neefje aanhebt, negeer je gewoon.

mickey mouse kleren

Onder je kleren

Gaat een T-shirt of een paar schoenen met het logo van de kinderheld je toch iets te ver? Ga dan voor een boxershort met de bekende zwarte oren erop.

mickey mouse kleren

In kerstmodus

Ook Mickey Mouse is al in volle kerstmodus, en met kerst mag het allemaal net iets fouter. Combineer dit heerlijk foute T-shirt met een simpele jeans, en je hebt meteen een statement.

mickey mouse kleren

Sweater weather

Als zelfs een klassiek merk Lacoste de muis op hun sweaters gooit, weet je dat je niet kunt achterblijven.

mickey mouse kleren

Die andere nieuwe trend? Normcore. Al geef je daar maar beter niet té veel geld aan uit.

25-11-2018 - Lesley