Lena
Lena Life 4 nov 2019

Moet een man nog hoffelijk zijn? Acht vrouwen geven hun mening

Veel mannen hebben het gevoel dat ze nooit écht zullen begrijpen wat vrouwen denken. Daarom stelt Manners wekelijks een prangende vraag aan een stel prachtige vrouwen, zonder rond de pot te draaien. Deze week: moet een man nog hoffelijk zijn of is dat passé? 

Julie (24)

Hoffelijke mannen zijn mijn achilleshiel. Je hoeft voor mij echt niet elke keer de deur open te houden, maar af en toe is dat fantastisch. Een attent bloemetje zo nu en dan of een welgemeend compliment … die kleine dingen laten je gewaardeerd voelen en dat doet in mijn geval heel veel.

Lore (25)

Dit is echt een must voor mij. Hierdoor voel ik me geliefd en gerespecteerd.

Sam (20)

Een beetje hoffelijkheid kan nooit kwaad, maar is zeker geen must.

Camille (24)

Ja, een man moet respectvol en hoffelijk zijn tegenover een vrouw. Maar ik verwacht niet dat hij elke keer de deur voor me opendoet als ik in of uit de auto stap. Het moet niet in het extreme zijn zoals in de films.

Judith (28)

Hoffelijkheid is niet iets voor mannen alleen, het siert echt iedereen. Maar ja, ik vind het wel fijn als mijn lief de deur openhoudt of me naar een feestje escorteert.

Sophie (21)

Ja, dat vind ik wel belangrijk. Maar het moet natuurlijk niet overdreven zijn.

Amber (25)

Tja, wat is hoffelijk zijn? Een man moet gewoon vriendelijk zijn en manieren hebben net zoals vrouwen.

Lesley (24)

Ja, maar in kleine, niet-cliché dingen. Af en toe eens trakteren of eens oprecht zeggen hoe leuk je het vindt samen: yes please. Maar ik hoef niet zo nodig bloemen of stoelen die onder mijn poep worden geschoven.

Zin om op date te gaan met een van de prachtige dames? Dan moet Manners je teleurstellen, de vrouwen wensen anoniem te blijven. De volledige namen zijn enkel bekend bij de redactie. 

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Moet een man nog hoffelijk zijn? Acht vrouwen geven hun mening
Sluiten