Alrik
Alrik Entertainment 25 aug 2019

De 14 mooiste voetbalshirts van het seizoen 2019-2020

Het voetbalseizoen is in alle competities op gang gekomen, tijd om de balans op te maken van wie er in het mooiste voetbaltenue speelt. Dit zijn de mooiste voetbalshirts die je in het seizoen 2019-2020 gaat zien.

Mooiste voetbalshirts seizoen 2019-2020

Tijdens de selectie hebben we gekeken naar de grote voetballanden. Smaken verschillen, we hebben vast ook genoeg voetbalshirts over het hoofd gezien. Het uitshirt van FC Barcelona is dit jaar onze absolute favoriet, voor de rest staat de top 14 in willekeurige volgorde.

1. Het uitshirt van FC Barcelona – Nike

Eindelijk is FC Barcelona van de lelijke neon-kleuren afgestapt. Nu spelen Messi en consorten in een rustgevende kleur geel. De schuine band bestaat uit het traditionele blauw-rood van de Catalaanse voetbalclub. Je koopt het hier voor 140 euro.

2. Het thuisshirt van CR Flamengo – Adidas

Het thuisshirt van het Braziliaanse CR Flamengo behoort tot de meest iconische voetbalshirts uit de geschiedenis. De rood-zwarte clubkleuren staan als horizontale baan op het shirt van de voetbalclub uit Rio de Janeiro die oorspronkelijk in 1895 als roeiclub werd opgericht. Vandaar de horizontale banen. In het seizoen 2019-2020 lees je de bijnaam ‘Mengo’ terug in de rode banen. Een klassiek voetbalshirt dat je hier koopt voor 89,95 euro.

3. Het uitshirt van AS Roma – Nike

Het thuisshirt van AS Roma behoort tot onze all time favourites onder de voetbalshirts, maar in het seizoen 2019-2020 gaat de aandacht uit naar het uitshirt. Heerlijk wit shirt met een schuine bliksemschicht in AS Roma-kleuren. Je koopt het hier voor 90 euro.

4. Het thuisshirt van Inter Milan – Nike

Pirelli hoort bij Inter Milan zoals Samson bij Gert hoort. Beetje jammer van de schuine strepen rond Pirelli, verder is het thuisshirt van Inter Milan in het seizoen 2019-2020 weer ouderwets mooi.

5. Het thuisshirt van West Ham United – Umbro

De kleurcombinatie lichtblauw-bordeaux blijft prachtig. Lekker ook dat West Ham United weer met Umbro speelt. Je koopt het shirt hier voor 84 euro.

6. Het uitshirt van Real Valladolid – Adidas

Real Valladolid heeft een prachtig paars-wit gestreept thuisshirt, maar in het seizoen 2019-2020 gaat ook hier de aandacht uit naar het uitshirt. Perfecte blauw-paarse kleur, de fijne rode streep maakt het af. Zelf even googelen waar je dit shirt koopt, kan vast wel via de website van Real Valladolid.

7. Het thuisshirt van Olympique Marseille – Puma

Olympique Marseille heeft standaard een mooi thuistenue, met het shirt uit seizoen 1992-1993 (Desailly, Deschamps, Völler) als absoluut hoogtepunt. Adidas heeft inmiddels plaatsgemaakt voor Puma, maar dat maakt het thuisshirt van dit voetbalseizoen er niet minder stijlvol op. Je koopt het hier voor 90 euro.

8. Het thuisshirt én uitshirt van S.C. Corinthians – Nike

Nog een Braziliaanse club: S.C. Corinthians uit São Paulo. De enige club in dit rijtje waarbij we het thuisshirt en uitshirt uitlichten. Bij beide shirts schuilt de genialiteit van het design in de eenvoud. In 1910 opgericht als eliteclub, nog steeds een elitair shirt. Je koopt de voetbalshirts hier en hier voor 90 euro.

9. Het thuisshirt van Real Betis – Kappa

Als je het over iconische voetbalshirts hebt, doet Real Betis mee met de grote jongens. Dit jaar is het een heerlijk eenvoudig shirt met wat dunnere groene en witte strepen. Je koopt het hier voor 78 euro.

10. Het thuisshirt van Real Madrid – Adidas

Het maagdelijk wit van Real Madrid is niet te weerstaan. Dit jaar niet met zwarte of paarse, maar met gouden strepen. Je koopt het shirt hier voor 89,95 euro.

11. Het uitshirt van Paris Saint-Germain – Nike Air Jordan

Het uitshirt van Paris Saint-Germain voor het seizoen 2019-2020 is mooi noch lelijk, maar hier gaat het natuurlijk om het Nike Air Jordan-logo. PSG is de eerste voetbalclub die gesponsord is door Nike Air Jordan. Je koopt het shirt hier voor 90 euro.

12. Het uitshirt van Manchester City – Puma

De primaire kleuren op het zwart pakken goed uit. Origineel en daarmee een van de mooiste voetbalshirts van dit seizoen. Je koopt het uitshirt van Manchester City voor het seizoen 2019-2020 hier voor 90 euro.

13. Het thuisshirt van Newcastle United – Puma

Newcastle United laat Juventus zien hoe je een een klassiek zwart-wit gestreept thuisshirt maakt. Je koopt het shirt hier voor 90 euro. Beetje jammer van de sponsor, maar goed.

14. Het uitshirt van Ajax – Adidas

Prachtige kleurcombinatie, frisse uitstraling. Je koopt het uitshirt van Ajax hier voor 89,95 euro.

En dan nog het thuisshirt van Juventus

We kunnen er niet omheen, het meest besproken voetbalshirt van de afgelopen jaren. De een haat het, de ander zweert erbij, veel fans zijn vooral boos. Wij hangen daar precies tussenin. Feit is dat Matthijs de Ligt het goed kan hebben. Het legendarische thuisshirt van Juventus voor seizoen 2019-2020 is hier te koop voor 89,95 euro.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
De 14 mooiste voetbalshirts van het seizoen 2019-2020
Sluiten