Jan
Jan Entertainment 19 apr 2019

Bang voor insecten? Kijk dan niet naar de Netflix horrorfilm ‘The Perfection’

Volgens de trailer van Netflix ‘The Perfection’ staat de hoofdrolspeelster voor talloze uitdagingen. De meest walgelijke van allemaal? Insecten, uiteraard.

Zeer bizarre trailer

De vreemde trailer die Netflix heeft vrijgegeven van ‘The Perfection’ doet meteen verlangen naar meer. Zonder echt te verraden waar het exact over gaat, krijg je wel een hele goede indruk van de film. Het verhaal draait om de zorgzame Charlotte (Allison Williams). Ze is een getalenteerde cellist met capaciteiten om internationaal door te breken.

Die droomcarrière wordt haar bijna aangeboden op een gouden presenteerblaadje, maar die droom verbrokkelt al snel door de slechte gezondheid van haar moeder. Charlotte kiest ervoor om haar muziekcarrière op een lager pitje te zetten, om zo haar moeder een waardig einde en een goede verzorging te geven.

Nieuwe poging

Naarmate de tijd verstrijkt, gaat haar moeder snel achteruit en het onvermijdelijke gebeurt. De moeder van Charlotte komt te overlijden en laat de jonge vrouw alleen achter. Bevrijd van de zorg voor haar moeder besluit ze om haar muzikale ambities nieuw leven in te blazen. Ze herstelt daardoor het contact met haar voormalige leermeester.

Die heeft inmiddels Lizzie, een nieuwe leerlinge aangenomen. Beide dames beschikken over een respectabele hoeveelheid talent, maar delen ook een gemeenschappelijke eigenschap: een ontembare afkeer van elkaar.

Gruwelen vanaf 24 mei

De opgekropte jaloezie uit zich in de meest lugubere situaties. Van een arm die op een vreselijke manier een eigen leven gaat leiden tot het uitkotsen van een compleet legioen mieren. Als Charlotte ook nog eens haar eigen hand afhakt, is het duidelijk dat ‘The Perfection’ geen film is voor ter kinderzieltjes of voor mensen die van insecten walgen. De film is vanaf 24 mei te zien op Netflix.

Brein achter ‘Guardians of the Galaxy’ komt met horrorfilm over Superman

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
Bang voor insecten? Kijk dan niet naar de Netflix horrorfilm ‘The Perfection’
Sluiten