Thomas
Thomas Entertainment 8 jul 2019

5 ijzersterke Netflix Originals met ook nog eens de mooiste vrouwen

We verkiezen looks natuurlijk nooit boven een goed verhaal, maar als deze twee aspecten toevallig samengaan, kunnen we dat zeker waarderen. Daarom hebben we een paar Netflix Originals met de mooiste vrouwen in hoofd- of bijrol voor je op een rijtje gezet. Perfect voor een beeldschone binge-sessie.

‘From Dusk Till Dawn’ (Eiza Gonzalez)

De gelijknamige film van onder andere Quentin Tarantino ken je waarschijnlijk wel, maar ook deze Original-horrorserie over twee bankrovende broers die naar Mexico vluchten, is het bekijken zeker waard. Dat is niet alleen te danken aan de harde actie, maar vooral aan de koningin van de vampieren. Zij wordt namelijk gespeeld door Eiza Gonzalez. De bloedmooie Mexicaanse zagen we eerder ook al schitteren in ‘Baby Driver’, maar als nietsontziende koningin van de onderwereld is ze op haar best.

‘Daredevil’ (Elodie Yung en Deborah Ann Woll)

De hoofdrol in ‘Daredevil’ is natuurlijk weggelegd voor de gelijknamige superheld, maar daarnaast is er nog genoeg ruimte voor sterke (en aantrekkelijke) vrouwen. Meervoud, want we hebben het niet over één, maar over twee dames. Zo zien we Deborah Ann Woll als de lieftallige assistente Karen Page en Elodie Yung als de kontschoppende Elektra Natchios. En vooral voor die laatste hebben wij een ongelofelijk zwak.

Netflix originals met de mooiste vrouwen Netflix originals met de mooiste vrouwen

‘Gypsy’ (Naomi Watts en Sophie Cookson)

Een licht erotische Netflix Original over de liefde tussen twee vrouwen. Dat klinkt natuurlijk al interessant en is dat zeker wanneer Naomi Watts en Sophie Cookson de hoofdrollen spelen. Eerstgenoemde is inmiddels bijna vijftig, maar dat is absoluut niet aan haar te zien en haar tegenspeelster behoort tot de mooiste vrouwen van Hollywood. Dat het verhaal van deze psychologische thriller ook nog eens ijzersterk is, maakt ‘Gypsy’ alleen nog maar beter.

Netflix originals met de mooiste vrouwen Netflix originals met de mooiste vrouwen

‘The Ranch’ (Elisha Cuthbert)

Een komedie over een voormalig footballspeler (Reagan Bennett) die met zijn vader en broer een ranch op het platteland probeert te runnen, dat levert natuurlijk een hoop doldwaze moment op. Dat maakt van ‘The Ranch’ een serie die lekker wegkijkt, maar dat is niet alleen te danken aan de humor. Ook de aanwezigheid van Elisha Cuthbert, die de vrouw van Reagan speelt, heeft daar mee te maken. Zeker als je van het type girl next door houdt, kun je deze blonde actrice waarderen.

‘Jessica Jones’ (Rachel Taylor en Krysten Ritter)

Als het op mooie vrouwen aankomt is ‘Daredevil’ niet de enige Marvel-serie die je moet zien op Netflix. Ook ‘Jessica Jones‘ heeft twee dames aan boord die je bloed sneller laten stromen. We hebben het dan natuurlijk over Krysten Ritter die de hoofdrol op zich neemt. Is zij niet je type? Geen zorgen. Met Rachael Taylor zit er ook een blonde schoonheid in deze serie.

Netflix originals met de mooiste vrouwen Netflix originals met de mooiste vrouwen

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
5 ijzersterke Netflix Originals met ook nog eens de mooiste vrouwen
Sluiten