Thomas
Thomas Entertainment 13 aug 2019

Netflix-update: vijf gloednieuwe bingewaardige Originals

Er zijn ruwweg twee zaken die we ons in de loop van de dag afvragen: wat gaan we eten en welke serie of film gaan we vanavond op Netflix bekijken? Een van deze gloednieuwe Netflix Originals bijvoorbeeld? 

Netflix heeft weer voldoende content op haar platform gegooid, waardoor de keuze best lastig is. Maar wij denken dat je onderstaande Originals zonder enige twijfel kunt waarderen.

‘Wu Assassins’

Er zijn maar weinig dingen vermakelijker dan een goede kungfu-actiefilm. Ben je het daar mee eens? Dan hebben we goed nieuws voor je: de nieuwe serie ‘Wu Assassins’ is nu te vinden op Netflix. Een serie over een eenvoudige chef-kok uit San Francisco die meer kan dan alleen lekker koken, hij komt namelijk uit een lange lijn huurmoordenaars. Kortom, heel veel artistiek verantwoorde knokpartijen.

‘Dollar’

Waarom zou iemand zijn leven op het spel zetten voor een dollarbiljet? Wel, in de serie ‘Dollar’ is dat ene briefje een miljoen dollar waard. De beeldschone Zeina en haar collega Tarek proberen het in handen te krijgen, maar dat is zeker geen opgave zonder gevaar.

‘The Family’

Wie denkt dat het de president uitmaakt wat er gebeurt in Amerika, zit er flink naast. Achter de schermen zijn er mensen van wie je nog nooit gehoord hebt die de dienst uitmaken. Het beste voorbeeld daarvan is The Family, een groep conservatieve en vooral geheimzinnig christenen die Washington in hun greep houden. In deze miniserie zien we hoe ze dit al decennia lang voor elkaar krijgen.

‘The Naked Director’

Tijd voor een nogal bijzondere serie. ‘The Naked Director’ gaat over de grootste pornoregisseur uit Azië. Zijn naam is Toru Muranishi en hij zorgde in de jaren ‘80 voor een ware revolutie in de industrie. Hoe hij dat precies gedaan heeft, zie je in ‘The Naked Director’.

‘Sintonia’

Brazilië is niet de beste plek om op te groeien. Overal zijn drugs en geweld en de stap naar criminaliteit is snel gemaakt. Gelukkig is er altijd een kans om hieraan te ontsnappen en dat is waar ‘Sintonia’ over gaat. In deze serie volgen we drie tieners uit een favela van São Paulo die hun dromen proberen na te jagen.

Meer kijkvoer? Hier is een lijstje met alle films en series die in augustus verschijnen.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Netflix-update: vijf gloednieuwe bingewaardige Originals
Sluiten