Alrik
Alrik Stuff 7 jul 2019

De Nomad Hammock is een backpack en hangmat in een

Na drie uur wandelen ben je toe aan een pauze en wat is er dan heerlijker dan je hangmat ophangen? Tot je dat onding terug in je rugzak moet proppen en er verder niets meer bij past. Met de Nomad Hammock – een backpack die je kunt uitvouwen tot hangmat – ben je verlost van dit luxeprobleem.

Backpack

Nomad Hammock

De Nomad Hammock is een volwaardige backpack, die gemaakt is om tijdens zowel je urban avonturen als outdooractiviteiten te gebruiken. De backpack heeft een inhoud van twintig liter, voldoende om al je spullen mee te nemen voor een dagje weg. Dankzij de verschillende vakjes en strips is het draagcomfort volgens de makers zeer goed.

Hangmat

Nomad Hammock

Dan de hangmat, ook een volwaardig ding en erg simpel: je vouwt de rugzak open en klaar. De vouwtechniek is gebaseerd op de oude origamikunst, zoals je in onderstaande video kan zien.

Je hebt wel touw of iets dergelijks nodig om de hangmat op te hangen, maar dat kun je eenvoudig meenemen in een van de zijzakjes. De hangmat is gemaakt van body adaptive mesh, een zacht materiaal dat ademt en voldoende stretcht, zodat jij comfortabel ligt.

Waar is de Nomad Hammock verkrijgbaar?

De hangzak of rugmat werd begin dit jaar gelanceerd met een Kickstartercampagne, die later werd stopgezet. De reden? De markt is al overtuigd, en de ontwerpers zoeken nu enkel nog een grote investeerder die de middelen heeft om het ding op grote schaal te produceren. Wie voelt zich geroepen?

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
De Nomad Hammock is een backpack en hangmat in een
Sluiten