Jutta
Jutta Stuff 7 apr 2019

Dit ding is de eenwielige kruising tussen een elektrische step en een skateboard

Tegen een pint zeggen we sowieso nooit nee en ook van dit speelgoed loopt het water ons in de mond. Dit is de Onewheel Pint, ofte een eenwielig elektrisch skateboard dat er nog eens cool uitziet ook. 

Dit ding wil je als … je droomde van een elektrische step, maar die toch wat onhandig vindt om mee te nemen op de metro. Je te lui bent om zelf te bewegen op je skateboard. Je nog niet dood gezien wilt worden op een segway of zo’n suffe eenwieler. Of als je gewoon van toffe gadgets houdt.

De Onewheel Pint

De Onewheel Pint is dus een eenwielig skateboard dat aangedreven wordt door een elektrische motor. Je vindt eenvoudig de juiste balans om te blijven staan terwijl je Pint alle werk doet. Daarnaast beschikt het over een uitklapbare handgreep aan de zijkant, zodat je het eenvoudig kunt dragen als je bijvoorbeeld nog een stukje met de tram moet.

De motor heeft voldoende kracht om op elk terrein goed uit de voeten te kunnen en heeft een actieradius van twaalf kilometer. Da’s niet heel veel, maar we vermoeden dat je sowieso niet op een skateboard klimt als je kilometers wil vreten – daar zijn elektrische fietsen voor.

Wel leuk is dat je met de Pint tegen twintig kilometer per uur over het asfalt kunt zoeven, en dat alle ogen op jou gericht zullen zijn. En dat voor ‘slechts’ 950 dollar.

Onewheel heeft overigens nog twee andere modellen in zijn assortiment: de Onewheel Plus en de Onewheel Plus XR die zo’n 15% groter zijn dan de Pint, en ook iets zwaarder.

Liever zitten dan staan? Dan is er nog deze coole unicycle.

Er bestaat nu ook een elektrische unicycle

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
Dit ding is de eenwielige kruising tussen een elektrische step en een skateboard
Sluiten