Jan
Jan Life 25 jun 2019

Op deze opblaasbare speedboot overleef je de hittegolf in stijl

Je droom komt uit: een eigen speedboot om de hittegolf mee te trotseren. Of beter gezegd: een opblaasbare speedboot. Zonder motor weliswaar, maar dat is beter voor het milieu en dus dubbel scoren. 

De speedboot voor mannen met een normaal loon

Niets lekkerder tijdens de hitte dan in je eigen boot op het water genieten van de rust en verkoeling. Voor de meesten onder ons is dat waarschijnlijk een onbereikbare droom, vooral als je een speedboot wilt. Niet iedereen heeft immers voldoende cash in huis om even een indrukwekkend bootje te laten bouwen. Gelukkig komt Amazon met een zeer acceptabele oplossing. Een opblaasbare speedboot die ruim genoeg is om met zes volwassenen te chillen op het water.

De naam speedboot is puur gericht op de vorm, want om snelheid draait het bij dit bootje niet. Wel om dobberen met een pintje in de hand, en dat gaat prima omdat dit bootje een ingebouwd koelemmer aan boord heeft. Weet echter wel dat je je dranken zelf eerst moet koelen. Wie dat graag in sneltempo doet vindt hier koeltips voor bier en andere verfrissingen.

Je eigen opblaasbare speedboot

De boot is gemaakt van duurzaam stevig PVC, het ventiel is ontworpen om ‘m snel op te blazen en ‘m even snel weer leeg te laten lopen. Zo bespaar je weer plaats in de garage!

Gert Verhulst zou je mogelijk uitlachen vanop zijn luxejacht, maar mannen die met honden praten hoef je niet te serieus te nemen. Jezelf overigens ook niet, dus koop lekker zo’n opblaasbare speedboot en relax tot je erbij neervalt. Dat kan voor een prijs van omgerekend 323 euro.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Op deze opblaasbare speedboot overleef je de hittegolf in stijl
Sluiten