Jan
Jan Entertainment 16 mei 2019

Naast de ‘Peaky Blinders’-kledinglijn is er nu ook een bordspel

‘Peaky Blinders’ is een van de meest succesvolle series op zowel de BBC als Netflix. Het is dus geen wonder dat er allerlei merchandise op de markt komt, maar ons hoor je niet klagen. De laatste nieuwe toevoeging? Een ‘Peaky Blinders’-bordspel. 

In samenwerking met Endemol Shine Group heeft Just Games een bordspel gelanceerd dat volledig is gebaseerd op ‘Peaky Blinders’. Dat wordt dus ouderwets met zijn allen aan een tafel spelletjes spelen.

Doel van het ‘Peaky-Blinders’-bordspel

Het bordspel flitst je naar de jaren twintig in Birmingham, net na de Eerste Wereldoorlog. Je speelt je eigen rol in een oorlog tussen verschillende facties. Het is de bedoeling je charisma, kracht en intelligentie te vergroten, om je tegenspelers te verslaan en je missies te volbrengen.

Om in je opzet te slagen moet je een netwerk van vrienden en vijanden opbouwen, investeringen opbouwen en confrontaties aangaan. Klinkt goed. Het Peaky Blinders-bordspel wordt binnenkort gelanceerd tijdens de Distoy-beurs in Londen, dat plaatsvindt van 28 tot en met 31 mei 2019.

De ‘Peaky Blinders’-kledinglijn

Zoals gezegd is er ook een kledinglijn die gebaseerd is op de stijlvolle serie. Van tailor made-pakken tot stijlvolle caps, de collectie heeft voor ieder wat wils.

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Naast de ‘Peaky Blinders’-kledinglijn is er nu ook een bordspel
Sluiten