Surinde
Surinde Entertainment 26 mrt 2019

‘Peaky Blinders’-fans opgelet! Er komt een game uit van je favoriete serie

Heb je ‘Peaky Blinders’ gezien en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan hebben wij goed nieuws: er komt nu ook een game van deze epische serie. Uitgever Curve Digital en ontwikkelaar Futerlab gaan samenwerken om de ‘Peaky Blinder’-game waar te maken. 

Peaky blinders game

De ‘Peaky Blinders’-game

Een officiële ‘Peaky Blinders’-game klinkt als een natte droom voor alle fans van de serie. Het spel wordt nu al omschreven als “Een verhaal-gerichte actiegame, geïnspireerd op het epische en veelgeprezen gangsterdrama”. Klinkt al muziek in de oren.

Je kan door de ogen van de gebroeders Shelby een verhaallijn uitspelen en de ‘Peaky Blinders‘-game zou weleens een van de beste verhaal gestuurde games van 2020 worden. Want ja, zo lang duurt het helaas nog tot de game uitkomt.

Peaky Blinders game

Een unieke gamewereld

De directeur bij Endemol, Anil Mistry, verklapt meer over de technologie achter de ‘Peaky Blinders’ game. Het zou de volledige ervaring van de serie meegeven aan de fans. Naast de epische looks van de Shelby-broers, wordt de omgeving zo realistisch mogelijk nagebootst. Hierdoor zal de game dezelfde sfeer hebben als het ‘Peaky Blinders’ waar we allemaal zo dol op zijn.

Bron: FHM

Deze mugshots lijken wel recht uit Peaky Blinders te komen

Manners België is er nu ook tweewekelijks in je inbox!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief


Reageer op artikel:
‘Peaky Blinders’-fans opgelet! Er komt een game uit van je favoriete serie
Sluiten