Style 11 dec 2018 Lesley

Met deze ‘Peaky Blinders’-kledingcollectie kleed jij je als een echte Shelby Brother

Altijd al willen weten hoe het voelt om in de schoenen van Tommy, Arthur of John Shelby te staan? Dat is vanaf nu ook echt mogelijk. Kledingmerk ‘Shelby Brothers’ heeft een ontzettend vette ‘Peaky Blinders’-kledingcollectie op de markt gebracht met pakken en accessoires van de populairste personages. 

Shelby Brothers

Wie ‘Peaky Blinders’ zegt, denkt aan twee dingen: bruut geweld en de legendarische kledingstijl. Wie zich écht volledig in dezelfde stijl wilt kleden, moet alvast een paar stijlvolle pakken en iconische tweedcaps inslaan om er even badass uit te zien als de gebroeders Shelby.

Maar ook voor wie het moeilijk vindt om wat te mixen en te matchen is er een stijlvolle oplossing, want er bestaat nu een heuse ‘Peaky Blinders’-kledingcollectie, volledig geïnspireerd op de iconische stijl uit de reeks.

Kledingcollectie

Je kunt nu dus letterlijk in de schoenen van Tommy Shelby staan. Urban Bozz heeft in samenwerking met Orange Fire de Shelby Brothers-collectie gelanceerd. En waar andere merchandising stopt bij een pet en een T-shirt gaat het hier om volledige maatpakken, schoenen en de herkenbare tweedcaps – met een scheermes en al.

kledingcollectie peaky blinders

Kwaliteit

Om echt terug te keren naar de roaring twenties is aan alles gedacht: samen met het gerenommeerde Britse stofhuis Moon is het kledingmerk op zoek gegaan naar de exacte tweedstof die toen gebruikt werd. De extreem kwalitatieve tweed werd opnieuw geweven en gebruikt voor de toffe kledinglijn – kwalitatieve kleding gegarandeerd.

Excentrieke maatpakken

Ook de excentrieke maatpakken zijn van hoge kwaliteit. Het merk is de samenwerking aangegaan met ontwerper Paul Verschraegen om zo voor een scherpe prijs unieke maatpakken aan te bieden, en het resultaat mag er best wezen. Benieuwd naar de gehele collectie tweedcaps, tassen en maatpakken? De hele collectie is exclusief verkrijgbaar bij Urban Bozz.

kledingcollectie peaky blinders
kledingcollectie peaky blinders
kledingcollectie peaky blinders
kledingcollectie peaky blinders

‘Peaky Blinders’ in het echt? Dat bestaat ook.

Deze mugshots lijken wel recht uit Peaky Blinders te komen

Reageer op artikel:
Met deze ‘Peaky Blinders’-kledingcollectie kleed jij je als een echte Shelby Brother
Sluiten